L'Escorxador és un pintxo!
Una quarantena d'estands formen l'oferta gastronòmica i vitivinícola de la fira, que enguany té els passadissos d'aquest emblemàtic edifici com a escenari
Vinguen pintxos per a tothom! Aquest podria ser el lema de la II Fira del pintxo i la tapa, que ahir s’inaugurà als passadissos de l’Escorxador. La fira acull una quarantena d’expositors que barregen gastronomia i viticultura. Per una banda, cellers com Macià Batle i Jaume Mesquida hi ofereixen els seus vins d’any, criança i reserva. Conjugats, com no, amb la gastronomia en miniatura. Aqueixa que en deim de barra, ràpida, de tastar-la en un sol mos. Ja ho digué Miquel Nadal, conseller autonòmic de Turisme: "A l’Arxipèlag tenim coses més enllà de sol i platja, per exemple, "camps de golf". I afegí ràpidament: "És clar, i una bona cuina mediterrània". Juan Cabrera, president de Restauració de Pime, organitzadora de la trobada, destacà "la dignitat dels plats" que els cuiners mallorquins elaboren. És "gent que curra dia a dia en el seu restaurant, i sense el suport suficient per part de les administracions", s’aventurà a dir Cabrera.
També a Ara
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Primer comiat a Manel Domènech
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
El que falta és que no abusin amb els preus!!!
falten un parell de fotos!