Petit (i artesà) celler
Les 24 marques agrupades en l'associació han assolit ja una producció anual de més d'un milió de botelles. El seu mercat principal és el de les Illes
Palma31/03/09 0:00
Els petits celleters de les Illes Balears marquen un camí ascendent en la seva producció de vi. Tal com destacà ahir Andreu Oliver, president de l’associació que els engloba, el celler artesanal ha assolit ja les 1.182.600 botelles de vi produïdes anualment. Del total d’ampolles fabricades, la majoria són de vi negre (827.800), seguides del vi blanc (295.650) i del rosat (59.150 més). Aquestes empreses es troben arreu de l’Illa. En concret, és formada per vuit membres a la comarca vinícola de Binissalem, més cinc de la demarcació Pla i Llevant, sis de la serra de Tramuntana i cinc més de la terra de Mallorca.
També a Ara
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.