Més pintxos per primavera
Tan sols resten set dies per la inauguració de la II Fira de la broqueta i la tapa, que tindrà lloc dins el complex de l'Escorxador del 2 al 5 d'abril. A la gastronomia “de barra” s'afegiran, en aquesta ocasió, tallers de degustació de cervesa i de tallar pernil. Paral·lelament, desenes de maîtres hi competiran per aconseguir el títol de les Illes
Palma26/03/09 0:00
Els amants la gastronomia "de barra" tenen una cita ineludible amb l’arribada de la II Fira de la broqueta i la tapa, que se celebrarà del 2 al 5 d’abril. Continuant amb la línia traçada en l’edició inaugural, la Fira tindrà lloc dins l’Escorxador, un amable recinte el qual ja s’aproparen 25.000 persones l’any passat. Però, Restauració (Pimem), organitzadora de la trobada, espera superar de llarg la xifra esmentada. "Si tot va bé, assolirem els 60.000 visitants", augura Juan Cabrera, president de la patronal.
També a Ara
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Com així les Illes Balears s’han salvat de la gran apagada elèctrica?
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.