Més pintxos per primavera
Tan sols resten set dies per la inauguració de la II Fira de la broqueta i la tapa, que tindrà lloc dins el complex de l'Escorxador del 2 al 5 d'abril. A la gastronomia “de barra” s'afegiran, en aquesta ocasió, tallers de degustació de cervesa i de tallar pernil. Paral·lelament, desenes de maîtres hi competiran per aconseguir el títol de les Illes
Palma26/03/09 0:00
Els amants la gastronomia "de barra" tenen una cita ineludible amb l’arribada de la II Fira de la broqueta i la tapa, que se celebrarà del 2 al 5 d’abril. Continuant amb la línia traçada en l’edició inaugural, la Fira tindrà lloc dins l’Escorxador, un amable recinte el qual ja s’aproparen 25.000 persones l’any passat. Però, Restauració (Pimem), organitzadora de la trobada, espera superar de llarg la xifra esmentada. "Si tot va bé, assolirem els 60.000 visitants", augura Juan Cabrera, president de la patronal.
També a Ara
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.