Més pintxos per primavera
Tan sols resten set dies per la inauguració de la II Fira de la broqueta i la tapa, que tindrà lloc dins el complex de l'Escorxador del 2 al 5 d'abril. A la gastronomia “de barra” s'afegiran, en aquesta ocasió, tallers de degustació de cervesa i de tallar pernil. Paral·lelament, desenes de maîtres hi competiran per aconseguir el títol de les Illes
Palma26/03/09 0:00
Els amants la gastronomia "de barra" tenen una cita ineludible amb l’arribada de la II Fira de la broqueta i la tapa, que se celebrarà del 2 al 5 d’abril. Continuant amb la línia traçada en l’edició inaugural, la Fira tindrà lloc dins l’Escorxador, un amable recinte el qual ja s’aproparen 25.000 persones l’any passat. Però, Restauració (Pimem), organitzadora de la trobada, espera superar de llarg la xifra esmentada. "Si tot va bé, assolirem els 60.000 visitants", augura Juan Cabrera, president de la patronal.
També a Ara
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.