Menys salats... i més sans
Menjar pa és saludable i fer-ho amb poca sal, encara més. Aquest va ser el missatge que transmeté ahir el ministre de Sanitat, Bernat Soria. El sodi que conté la sal és el responsable de la hipertensió arterial, patologia que afecta 10 milions de persones
El contingut de sal al pa que es consumeix a l’Estat s’ha reduït més d’un 25 per cent en els darrers cinc anys, ja que ha passat de 22 a 16,3 grams per quilo de farina, amb l’objectiu de disminuir el risc d’hipertensió arterial dels ciutadans. Així ho anuncià ahir el ministre de Sanitat i Consum, Bernat Soria, durant la seva visita a l’escola de fleca de l’Associació provincial d’empresaris fabricants-expenedors de pa de Madrid (Asempan). Aquesta mesura s’originà l’any 2005, quan l’antecessora de Soria en el càrrec, Elena Salgado, acordà amb la Confedració espanyola d’organizacions de forns (Ceopan) i l’Associació espanyola de fabricants de masses congelades (Asemac) que els nivells de sal del pa s’equiparassin a les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).
També a Ara
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.