Menys salats... i més sans
Menjar pa és saludable i fer-ho amb poca sal, encara més. Aquest va ser el missatge que transmeté ahir el ministre de Sanitat, Bernat Soria. El sodi que conté la sal és el responsable de la hipertensió arterial, patologia que afecta 10 milions de persones
El contingut de sal al pa que es consumeix a l’Estat s’ha reduït més d’un 25 per cent en els darrers cinc anys, ja que ha passat de 22 a 16,3 grams per quilo de farina, amb l’objectiu de disminuir el risc d’hipertensió arterial dels ciutadans. Així ho anuncià ahir el ministre de Sanitat i Consum, Bernat Soria, durant la seva visita a l’escola de fleca de l’Associació provincial d’empresaris fabricants-expenedors de pa de Madrid (Asempan). Aquesta mesura s’originà l’any 2005, quan l’antecessora de Soria en el càrrec, Elena Salgado, acordà amb la Confedració espanyola d’organizacions de forns (Ceopan) i l’Associació espanyola de fabricants de masses congelades (Asemac) que els nivells de sal del pa s’equiparassin a les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).
També a Ara
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Com així les Illes Balears s’han salvat de la gran apagada elèctrica?
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.