Superar la “riojitis” per fomentar el vi mallorquí
L'Administració pública i el sector privat confluïren ahir al Consell del Vi anual per estudiar línies d'actuació conjunta
Palma13/01/09 0:00
La cinquena reunió del Consell del Vi, que tingué lloc ahir a les instal·lacions dels cellers Ferrer, deixà un bon gust al paladar dels assistents. I no tan sols per la qualitat, evidentment, de les botelles que regaren el dinar. Tant les Administracions públiques com el sector vitivinícola mantenen vigent l’estratègia expansionista del vi de Mallorca. Tot i la crisi econòmica, i contra les pitjors previsions. De fet, Binissalem tornà com una espècie d’aquelarre a favor del vi de la terra. I en contraposició a begudes d’altres indrets, com el de Rioja. Cristina Cerdó, de l’IMFOF, oferí les eines formatives de l’institut que presideix per combatre "la riojitis i fomentar la mallorquitis al servei de vi als restaurants".
També a Ara
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Si no el posen més barat, difícilment superaré la Riojitis o la Riberitis. El vi mallorquí surt massa car en relacio qualitat-preu. I això que som nacionalista, però l'euro és l'euro.