«De la figuera a la taula» o com treure profit d'un dels fruits més saborosos
Felip Munar ha elaborat un llibre per impulsar-ne el consum
Eelip Munar presentarà el llibre a Lloret el proper deu de setembre | Foto: T. A .
Palma20/08/99 0:00
«Les figues d'aquí són més molsoses i saboroses que les d'Israel o Tunísia, que són les que s'estan venent als mercats i pertot. I les nostres figueres se'ns moren als arbres!». Felip Munar i Munar gairebé s'emociona quan explica el raonament que l'ha impulsat a la creació del llibre De la figuera a la taula. Receptes de cuina, editat a la Col·lecció Menjavents, de Documenta Balear. El llibre es presentarà el deu de setembre a Lloret, d'on és l'autor, en un acte inclòs dins les festes del Secar.
També a Ara
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- [VÍDEO] Arran mostra l’acció contra la Conselleria i crema fotos de polítics i hotelers
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- Campanya d’ensabonada a la monarquia espanyola (espòiler: la pagam entre tots)
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.