«De la figuera a la taula» o com treure profit d'un dels fruits més saborosos
Felip Munar ha elaborat un llibre per impulsar-ne el consum
«Les figues d'aquí són més molsoses i saboroses que les d'Israel o Tunísia, que són les que s'estan venent als mercats i pertot. I les nostres figueres se'ns moren als arbres!». Felip Munar i Munar gairebé s'emociona quan explica el raonament que l'ha impulsat a la creació del llibre De la figuera a la taula. Receptes de cuina, editat a la Col·lecció Menjavents, de Documenta Balear. El llibre es presentarà el deu de setembre a Lloret, d'on és l'autor, en un acte inclòs dins les festes del Secar.
També a Ara
- A la mort d'en Joan Taverner
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- Primer comiat a Manel Domènech
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.