nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El feminisme que no incomoda és màrqueting

«Feminisme és la idea radical que les dones som persones», va dir Angela Davis.

El feminisme és la gran revolució que hem viscut a Occident aquest segle XXI. Una revolució que amb les seves contradiccions, amb la seva energia i amb la seva força i empenta ens ofereix la possibilitat de transformar-nos, a l'hora que transformam la societat. I, com tota revolució, incomoda als que més còmodes estaven.

N'hi ha que prefereixen sentir-se exclosos o fins i tot ofesos (!), però la realitat és que el feminisme ens convida a ser diferents individualment i col·lectivament.

O sigui, a ser millors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@ lo crees?,

No.
No lo cree.
Pero en el fondo es un empresario que tiene que mantener a flote el chiringuito.
Y esa parte la entiendo.
Hace lo que tiene que hacer, aunque últimamente se lo curra poco y lo echo de menos.
Pero no deja de ser su sustento.
Valoració:-2menosmas
Per lo crees?, fa dervers d'un any
Crees tú que la cancioncita a Abascal y su madre "es el feminisme que ens convida a ser diferents individualment i col.lectivament. O sigui a ser millors".
¿Tú lo crees?.
El lenguaje y los dibujos empleados por esta tropa, ¿también nos convida a ser mejores?
¿Tú lo crees?
Valoració:-2menosmas
Per @atlas, fa dervers d'un any
Molt bé @Atlas. Feminisme és conformar una unitat familiar sense dependre d'un home ni dependre tampoc de vendre el feminisme en política per complir l'expedient dels règim de 1978, com fan el partit d'esquerra que contracta prostitutes en el segle XXI (que la dreta catòlica ho fa ho tenim assumits). Feminisme és també la llibertat per l'home, qui no ha de ser tampoc una mena d'esclau a canvi d'un poc d'amor. Una dona independent i feminista no necessita per res l'home. I l'home no necessita per res la dona. Avui en dia ni per tenir fills. Zero dependència. Independència.
Valoració:2menosmas
Per atlas, fa dervers d'un any
Un partido no puede llamarse "feminista" si no es capaz de investigar la prostitución forzada de unas niñas en Baleares, no puede llamarse "feminista" si reduce las penas de los violadores, y no puede llamarse "feminista" si hace leyes para decirles a las mujeres que son inferiores, y que solas no puedes salir adelante.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente