algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

El provincianisme d'Escarrer i Nadal provoca vergonya aliena

L'empresa hotelera Meliá Hotels International i el tennista Rafel Nadal varen presentar el nou projecte hoteler ZEL, una nova marca d'hotels vacacionals i d'oci urbà «amb essència mediterrània» que començarà a operar l'any vinent a l'estiu de 2023 i l'objectiu de la qual és aconseguir més de 20 establiments en els pròxims cinc anys en els principals destins d'Europa, Orient Mitjà, Àsia i Amèrica.

Tot i que Mallorca és un referent mundial del turisme. Tot i que el nou projecte reivindica i 'ven' l'«essència mediterrània». Tot i que ZEL és un projecte d'abast mundial, Escarrer i Nadal varen fer la presentació a Madrid i parlant entre ell en castellà.

Mostres d'un provincianisme que avui provoca, bàsicament, un fort sentiment de vergonya aliena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de s'Agrícola, fa dervers d'un any
Sapigueu que a la Fundació Rafa Nadal a Manacor no ha sembrat cap arbre

........ i que tampoc han fet ni pàrquing pels seus usuaris. Se dediquen a ocupar el pàrquing de les instalacions públiques que hi ha just a veinat.

Tant de xerrar de Manacor, i no són res més que una colla de sangoneres. Feixistes provincians, amics del rei lladre i de tota la cúpula franquista pepera.

Nadal: muda't a Palma.
Valoració:2menosmas
Per Maria, fa dervers d'un any
Sabigueu que a la Fundació Rafa Nadal a Manacor no ha sembrat cap arbre, l’únic interès que hi té es fer diners i gens de sensibilitat per aquesta Illa.
Valoració:21menosmas
Per Angliru, fa dervers d'un any
Massa gent que els admira sense justificació.
Son uns estaquirots.
Record en Fluxá una vegada fent un panegíric d'un colega mort (en Piñero): "Gran empresario: compraba él mismo hasta el papel higiénico de sus hoteles".
Sense ètica, ni estètica...
Valoració:35menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Lo que causa vergüenza son las barrabasadas llenas de odio y rencor del que ha escrito estas barbaridades, totalmente emboscado. Al menos, Tomeu Marti, entre otros, dan la cara y firman.
Das asco. Háztelo mirar.
Por cierto, los dos personajes, que nada tengo que ver con ellos, hablaron tal como les salió de las bregotas, algo que para algunos es imposible entender. Lo mismo que haces tú.
De asco.
Valoració:-49menosmas
Per cris, fa dervers d'un any
Aquests 2 senyors son un exemple per a tothom. Poden xerrar en castella,mallorquí o angles. Nomes faltaria. El curt de ment es el redactor d'aquesta noticia
Valoració:-48menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Convé recordar que n'Escarrer i la patronal hotelera, han donat suport al nomenament de la nova directora general de turisme del Govern de n'Armengol i al nomenament de la secretària d'estat de turisme del Govern de Pedro Pedro Sanchez.
Valoració:-21menosmas
Per escorpí, fa dervers d'un any
Aquests dos estimen Mallorca pel forat del cul.
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente