algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
10°

Què en pensa Francina Armengol de la traïció de Pedro Sánchez al poble sahrauí?

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet una passa que cap governant espanyol s'havia atrevit a fer: ha traït el poble sahrauí amb una punyalada en forma de carta al rei Mohammed VI en la qual sosté que el pla d'autonomia per al Sàhara Occidental plantejat pel Marroc el 2007 constitueix «la base més seriosa i realista» per a aconseguir una solució al conflicte.

És la primera vegada que un president del Govern espanyol contravé les resolucions de l'ONU sobre el Sàhara Occidental.

Francina Armengol, presidenta del Govern, companya de partit de Pedro Sánchez, és una declarada defensora de l'autodeterminació al Sàhara i sempre s'ha mostrat molt propera a la causa del poble sahrauí.

Què farà ara Armengol? Es mantendrà ferma i coherent amb la seva trajectòria o callarà i acotarà el cap?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JVLC, fa mes de 2 anys
Ho ha dit ben clar: "El poble sahrauí es mereix viure en pau i llibertat", talment com nosaltres amb l'estat espanyol com a comunitat autònoma.
Valoració:0menosmas
Per elventdelnord, fa mes de 2 anys
En Pedro Sanchez fa seguit la tradició espanyola de regalar territoris que no són seus, ja ho van fer l'any 1659, regalant a l'estat francès Catalunya Nord, sense permís de les corts catalanes, Així que , res de nou sotaa el cel.
Valoració:5menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys
Titelles de l'OTAN i el PSOE, a més, afrancessat i París és París. Segons Nacions Unides l'Estat espanyol és l'administrador fins que es resolgui el conflicte, a pesar que en la pràctica no administra el territori. Ara, el que ha fet el Govern, sense el suport de les Corts, té una transcendència molt evident en el panorama internacional i més pes que la passa que va fer els EUA. El Front Polisario ja està condemnat.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente