muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Els cupaires posen seny

Què volen aquesta gent que són incapaços de posar seny? La CUP s'ha erigit sorprenentment en jutge de pau i els ha cridat a files per arrancar a ERC i JxCat un acord de mínims i evitar que s'arribi a una situació grotesca. O, potser, volen anar a eleccions.

A qui afavoreix uns nous comicis? I si JxCat absorbeix el PDeCAT i el PP, Cs; i si l'efecte d'Ayuso es trasllada a Catalunya, qui en sortirà beneficiat? El PSC, no. Ara per ara, aquest és l'única afirmació que donaria per bona.

I si la cosa s'encalla i Cuixart executa el que per ara és un avís: "Si s'imposa la disputa estèril entre partits no compteu amb Òmnium".

Mentrestant veiem com els partits independentistes triomfen a Escòcia: tot apunta a un segon referèndum d'independència. I la reina Isabel II s'avança abans de saber-ne els resultats. Sa Majestat ja ha dit que se sentirà "orgullosa" de regnar en una Escòcia independent. Potser aquesta és la solució: mantenir Felip VI com a monarca a una Catalunya independent. Però, després què feria ERC, pactar amb el PSOE?

Ara per ara, només hi ha dos camins: fem-nos lliures -com clama Òmnium Cultural- o votar la nova llibertat que empodera el nacionalisme espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per la teoria i la pràctica, fa mes de 2 anys

S´han donat compte que cridar al vent no els reporta beneficis de cap tipus, per tant, saben que la teoria s´ha deixar en el calaix i han d´anar a les coses pràctiques.



Ja era hora que se´n donessin compte.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente