algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

'Todos a la cárcel'

El PSOE veu perillar la petita Suïssa d'Ayuso. El compte enrere ha començat, s'acosta el final. No queda temps. És en aquest moment quan la campanya de la Comunitat de Madrid emula el millor Berlanga de tots els temps.

Cartes amenaçadores, ganivets tacats de roig i bales. Les dirigides a Ayuso surten de les oficines de correus de Sant Cugat. De Catalunya, d'on si no? Són del calibre 22. La grafia també és diferent de la resta de missives adreçades a l'adversari polític.

Era previsible que la batalla es lliuràs també fora de Madrid. Per decidir entre llibertat o comunisme cal ferir l'independentisme.

La Fiscalia presenta un recurs a l'Audiència de Barcelona contra l'absolució dels síndics de l'1-O. Això li diuen morir matant.

El Tribunal Constitucional avala la condemna a Jordi Turull per ser un dels "promotors" de la sedició. Només dos magistrats troben la sentència "desproporcionada”, la resta veuen “raonable” els dotze anys de presó.

I és aquí quan em ve al cap una pel·lícula que, malauradament, continua retratant a la perfecció l’Espanya actual: "Todos a la cárcel" del gran García Berlanga; on els presos de tota la vida, com el que interpretava el Manolo Alexandre, acaben sent els millors de la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Aquí,desde el pacte,del 78,no han canviat gaires cosas; son als qui son,i están per tot,com la pols,i fan lo que volan; tot segueix,fermat,i ben fermat.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente