algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El rei espanyol va pressionar TVE perquè acomiadàs els responsables del rètol «Elionor se'n va d'Espanya, com el seu padrí»

El rei espanyol Felip VI va exigir a la cúpula de RTVE l'acomiadament dels dos responsables del rètol sobre la seva filla, la princesa Elionor que deia «Elionor se'n va d'Espanya, com el seu padrí», segons ha explicat un diari digital espanyol.

Una telefonada de la Zarzuela va exigir la purga i una disculpa pública per part de la direcció, segons la demanda interposada per un dels afectats.

El periodista badaloní Bernat Barrachina, en la demanada que ha interposat davant del Jutjat Social de Madrid, relata que els fets es van succeir des de la publicació del rètol fins a la comunicació oficial del seu acomiadament i en la que sol·licita la nul·litat d'aquest i una indemnització de 31.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A bon entenedor, fa mes de 2 anys

El dia menys pensat. se perdrà el I que va desprès del V.

Valoració:6menosmas
Per Sant Francesc, fa mes de 2 anys

Tant de bo un bon dia m'acomiadin a mi com a responsable d'un rètol que digui "El rei emèrit, jutjat i condemnat per delictes fiscals. La moÑarquia deixa pas a una nova i DEFINITIVA república"
Si m'acomiaden, em sabrà mal, però si el rètol diu la veritat, seré una mica més feliç i (potser) creuré una mica en la justícia.

Valoració:12menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

I la directora de TVE va acotar el cap i va dir, sí, bwana. LLibertat d'expressió d'una democracia plena (un no sap de què). Espero que el periodista guanyi la demanada.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente