nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

Identificats quatre militars en actiu que formen part d'un grup neonazi

El grup neonazi Lo Nuestro, de Cartagena, comptaria entre les seves files amb uns quants oficials militars espanyols en actiu, segons diverses informacions periodístiques.

Concretament, el diari digital Público afirma aquest dilluns que serien com a mínim un capità de l'Exèrcit de l'Aire i un sergent de la Marina, a més de dos caporals.

Segons aquesta informació, el capità, Antonio José Meroño Jiménez, és molt actiu a les xarxes socials, on ha penjat moltes imatges que provarien la seva relació amb altres membres del grup.

Aquestes imatges també provarien la ideologia nazi de Meroño, que mostraria amb orgull una creu de ferro autèntica de l'exèrcit nazi amb el seu certificat d'autenticitat.

En les imatges, Meroño fa sovint una salutació pròpia de les SS nazis: mostrar el polze, l'índex i el dit del mig de la mà dreta assenyalant cap amunt.

L'altre oficial, el sergent de la Marina Alfonso López Conesa, també s'hauria dedicat durant un temps a la formació de més d'un centenar de cadets.

López Conesa hauria aparegut en fotografies dels comptes de Meroño fent salutacions nazis i portant samarretes amb iconografia i lemes nazis i d'ultradreta.

A més de Meroño i López Conesa, també s'ha identificat un caporal primer de l'Exèrcit de Terra i un altre de la Marina que formen part de Lo Nuestro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per espaÑa, fa mes de 3 anys

Seria necessari que a espaÑa es publicitessin eixes identitats, cosa que, molt em temo, facin tot lo contrari, tapar-los.

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Estaria molt bé que només fossin quatre, però sembla que no és així, basta escoltar el xat dels militars que en volien afusellar 26 milions.

Valoració:2menosmas
Per Fora fatxas!, fa mes de 3 anys

A aquesta gentola els cal una bona purga de democràcia. Per davant, o pel darrera, i al carrer!
Segur que a Corea del N. els rebrien amb els braços oberts.
A Europa, per decret estarien sense sou ni feina.
A porgar fum, fatxas!

Valoració:7menosmas
Per joanetpc, fa mes de 3 anys

l´exèrcit ñol amb molta roba bruta i molta renovació pendent. Tal cosa ja era a la vista de tot el món.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente