algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Es prepara una altra manifestació contra les mesures sanitàries del Govern, aquesta vegada en cotxe, a l'estil de les de Vox

Segons ha pogut saber dBlears, els mateixos promotors de la manifestació de dimarts passat a Palma, contra les restriccions aprovades pel Govern, preparen una nova mobilització.

En aquesta ocasió, els impulsors volen fer una manifestació automobilística de l'estil de les que ha convocat Vox i altres plataformes d'extrema dreta.

La nova mobilització, que es preveu molt més reduïda, serà dimarts de la setmana que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esquerra?, fa mes de 3 anys

No n'hi ha, d'esquerra. A les Illes tothom privatitza sensa aturar serveis públics i ningú no planta cara al neoliberalisme econòmic. El que hi ha és un discurs progres, res pus. El sobiranisme ha quedat reduït a la demanda d'una millora del finançament, que avui en dia ja assumeix gairebé tothom. I pel que fa a l'independentisme, efectivament, necessita mà de metge, renovació total. Cultureta? Quina cultureta hi pot haver si la normalització lingüística se n'ha anat en orris?

Valoració:5menosmas
Per Vidrier, fa mes de 3 anys

I amb camions! El senyor Servera ho deixà entreveure en un programa de C4. Assistim a la mobilització de l'extrema dreta. Magre resistència li podrem oferir. Amb una esquerra desmobilitzada i un independentisme que no ha abandonat la cultureta i el diletantisme

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente