cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
19°

La puta i la bandera

Volia escriure de putes i de banderes, però m'he censurat. A Espanya, barrejar aquests conceptes està penat. D'ara endavant, la llibertat d'expressió resta subjecte a l'ús d'una conjunció.

Així que parlaré de com es penalitza la misèria i de com s'ho fan en aquest país, i ara parl d'Espanya, per salvar el cul a la corona. I esper que aquesta unitat lingüística sigui acceptada, com ho és donar pel cul o ésser cul i merda.

Si tenen problemes per demanar una prestació o un subsidi no facin servir el formulari de queixes que tanmateix no els hi faran cas. I si cliquen per presentar la sol·licitud i el servidor els hi retorna una plana d'error 404 acompanyada d'un "disculpin les molèsties" facin cames.

Si presenten les sol·licituds fora del termini dels quinze dies hàbils perquè ningú s'ha dignat a agafar-los el telèfon o la web s'ha penjat o, simplement, tenien l'esperança de trobar feina, idò han de saber que els reduiran la quantitat que els correspon. Llavors el "disculpin les molèsties" es traduirà en una resta; percebran quinze dies menys, un mes menys o el temps que s'han torbat en trobar una sortida al 'torni vostè demà' en la versió en línia.

I qui un dia passa any empeny i, mentre, s'omplen la boca d'ajudes.

Hi ha persones, famílies senceres que no tenen res, ni opcions.

"Gràcies per la propina, majestat". Li retreu Ignacio Escolar al rei emèrit pel 'donatiu' de 678.393 euros que ha pagat al fisc.

"És tant sòl -i cit només un dels exemples que enumera el director de elDiario.es- un 1% de la fortuna que li va regalar la dictadura saudita i que mai va declarar a Hisenda".

Vivim a un país, i parl d'Espanya, on un crit de ràbia, de protesta, per defensar el sou dels treballadors, acaba transformada en ultratge a la bandera.

I van tots a l'una; PSOE, PP i VOX rebutgen investigar les presumptes irregularitats comeses pel rei i membres de la casa reial.

Rei i bandera. Puta i pobresa. Binomis. És trista la realitat. Crua i cruel, per segons qui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inaguantable, fa mes de 3 anys

Crec que cap treballador, i més si és català, es mereix aquest règim d´estafa permanent. Aquesta feineta reial és una gran ofensa a tots, es miri com es miri.
I la gent aguantant ?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente