muy nuboso
  • Màx: 17.6°
  • Mín: 11.1°
17°

Vius amb les matances, no tenim passi VIP com la infanta Elena

Així que s'estira el fil i es va desembullant la troca, la madeixa, que tapa les vergonyes de la família reial, s'aclareix i queda al descobert el centener.

Els poders fàctics que manegen les clavegueres d'aquest país, i ara parl d'Espanya, han duit en braços sa majestat i ell ha viscut en cotó fluix. I ho han fet perquè eren conscient que un alè d'aire putrefacte causaria la descomposició del seu domini i, posaria en perill, la seva influència.

Les ventades fortes han arribat quan l'emèrit era a fora. Potser fa vacances. "No s'ha fugat -com diu el ministre de Justícia Juan Carlos Campo- i si el cridàssim no es destorbaria a tornar". Malauradament, ningú el convida a tornar i s'acosta Nadal.

El Confidencial ha publicat la darrera llevantada: Joan Carles I va amagar, suposadament, a dos bancs de Suïssa i per mitjà dels comptes de la Fundació Zagatka "milions d'euros" en accions d'una desena d'empreses espanyoles de l'Ibex 35.

La Casa Reial reacciona: Felip VI entra en quarantena per haver estat en contacte amb un positiu. L'esborren com a beneficiari de la Fundació Zagatka.

Entre les operacions realitzades pel monarca, el digital en detalla una d'especial que va rebre el dia de Reis de 2009 amb la qual la Fundació Zagatka va adquirir 35.000 accions d'Iberdrola per un import de 235.136 euros.

Per Xàbia diuen: "Peix surant, boira o vent de llevant".

La boira persisteix i el peix sura.

El Govern d'Espanya descarta retirar el títol de rei emèrit a Joan Carles I perquè és costum a altres monarquies.

"Que cents de milions opacs i una fuga no t'espenyin un bon costum", clama @ierrejon.

I el vent bufa: la tercera en la línia de successió a la trona espanyola, Elena Maria Isabel Dominica de Sils de Borbó i Grècia, aprofita per fer una escapadeta i anar a visitar el seu pare. I es passa pel forro les restriccions d'accés als Emirats Àrabs Units.

I no és la primera vegada que fa servir el passi VIP. Es va saltar l'acordonament perimetral de Sevilla per anar a la missa dels monjos de Sant Àngel.

I vius amb les matances! Nosaltres no tenim passi VIP.

Un consell: Quan la policia local vengui a tocar bauleta per fer el recompte de matancers i matanceres, sobretot, no perdeu els nervis. Deixau-los comptar fins a deu. Procurau que no es descomptin, i si la cosa va malament idò us allunya de la caldera. Teniu present la imatge de l'advocat de Trump, Rudy Giuliani, de quan el tint li regalimava galta avall.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Monja, fa mes de 3 anys

Uns, roden i els altres, redolen.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente