algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Dos anys de silenci còmplice amb les amenaces de l’ultranacionalista Dos Santos

170221

Ahir va fer dos anys que l’ultranacionalista Dossantos va demanar per la ràdio que esclatassin bombes a les cerveseries de Munic i que segrestassin els alemanys de Mallorca, histèric perquè la Justícia alemanya no va veure que el President Puigdemont s’alçàs amb armes (que és lo que vol dir “rebelión”, que és lo que l’acusaven) sinó que va veure que va encapçalar un referèndum pacífic i democràtic. Això després d’intentar debades el govern català (desset vegades!) que la votació fos acordada amb l’estat espanyol, com acordaren l’any 2014 a Escòcia els independentistes i l’estat britànic.

Són passats dos anys de llavors ençà. I no tan sols sa "justicia igual para todos" és anada ben alerta a tancar-lo, sinó que ell continua amb un micròfon de ràdio davant la boca, a la seva disposició, per a adoctrinar les masses en l'odi a tot quant a ell no li agrada.

Jo deman: en aquest autoanomenat 'estado de deretxo', en aquesta autoanomenada 'democracia avanzada', continuaria a lloure i tan tranquil al cap de dos anys qualsevol "periodista" mallorquí o català que hagués incitat al terrorisme contra els nostres clients alemanys? En seria sortit amb una multeta simbòlica de 15.000 o 20.000 eurets, amb lo que costa un cotxet de segona mà?

També deman: quants d’anys de presó hauria demanats la 'fiscalia' si la incitació que va fer aquest subjecte de fer esclatar bombes a les cerveseries de Munic, o de segrestar els alemanys de Mallorca, les hagués fetes un independentista mallorquí o català? Què n'haurien dit els hotelers mallorquins, que pegaren el crit al cel quan un parell de desenfeinats, per protestar contra la massificació turística, tiraren una grapada de paperins a uns turistes que sopaven a un restaurant? Per què han callat tots? Per què han callat tots, tots, tots els polítics? Per què han callat tots els mitjans de comunicació?

Me sap greu dir-ho: tothom qui n'hauria feta una escandalera, si les incitacions a l'odi i al terrorisme fossen sortides d'una boca mallorquina o catalana, però ha callat durant dos anys sencers, se'n fa còmplice silenciós.

Així és que donam per bo que uns hagin d'anar a la presó o que s'hagin d'exiliar per no mirar prim amb la lletra d'una cançó, i llavors ens giram allà deçà i feim el sord i el colló davant la incitació (per ones de ràdio!) al terrorisme. Som fantàstics!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @ idó sí, fa mes de 3 anys

Tots sabien que spain is different, i en lo negatiu encara és pitjor.
En aquests moments això també ho sap Europa i el món sencer. La marca Ñ els delata, en negatiu, facin el que facin, vagin on sigui, a tota hora i en tot moment.
De de bó que van lluïts !

Valoració:2menosmas
Per Joanet, fa mes de 3 anys

No és Dossantos, és Jiménez Losantos.

Valoració:2menosmas
Per idò sí, fa mes de 3 anys

La justícia és igual per a tots, però en la seva aplicació es produeixen grans diferències. Tant hi ha d'aquí a allà com d'allà a aquí, però cap allà pot esser costa amunt i cap aquí costa avall. I els jutges poden tenir punts de vista prou distints, i a uns agradar-los tirar cap amunt i a altres tirar cap avall. Qui pot garantir l'aplicació correcta de la justícia? Em sembla que ningú.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente