cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Bauzá, Matas, Sansaloni, de Alfonso, Fernández Díaz...

Properament repassarem amb més detall les xifres de doblers que, en comptes d'anar a la sanitat pública, han anat als comptes dels corruptes.

Ni tan sols són els casos més greus, però recordem, a manera d'apunt, alguns noms que ens venen a la memòria mentre llegim terrorífiques notícies de col·lapse del sistema sanitari.

Recordem que José Ramón Bauzá, en la legislatura que va presidir el Govern, va retallar 1.300 professionals de la sanitat pública, va retallar horaris d'atenció als PAC, va retallar els ajuts a entitats com les associacions d'ajuda a afectats per malalties cròniques i terminals o a grups de suport... i, recordem també, que va intentar tancar l'hospital General i l'hospital de Caubet, tot i que, en aquest cas, la mobilització popular va aconseguir evitar-ho.

També és just recordar que dos consellers de Salut varen dimitir del Govern Bauzá perquè es negaven a aplicar les retallades que volia fer el president: Carmen Castro i Antoni Mesquida. Tanmateix, Bauzá va trobar, després, algú que sí que va voler fer de braç executor d'aquell cop a la sanitat pública: Martí Sansaloni.

Ens venen a la memòria, també, els milions d'euros que, en comptes d'anar a la sanitat pública, varen anar als comptes de Jaume Matas i a la caixa B del PP, en el procés d'adjudicació i construcció de l'hospital de Son Espases, amb Florentino Pérez movent els fils des de la llotja del Bernabéu.

Tots aquests poden proclamar a cor amb Daniel de Alfonso i Jorge Fernández Díaz allò de «les hemos destrozado el sistema sanitario».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

En Bauzán va retallar hores a sa sanitat pública, concretament hores de tarda i jo no veig que s'hagin restituïdes, com a molt un dia de sa setmana

Valoració:5menosmas
Per ergo, fa mes de 4 anys

Como no tengo ataduras ni intereses de ninguna especie, espero que no falte nadie. Que estén todos, sean quienes sean. Y vivan donde vivan. Solo así merecerás crédito y respeto profesional.

Valoració:0menosmas
Per causa causorum, fa mes de 4 anys

Doblers que han anat a parar a ses carteres en detriment de tota sa societat. Per això, ara, plora sa criatura.
I no digam des doblers des rei emérito..., també han sortit de sa mateixa política corrupta.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente