algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

Miro GH VIP i tu també

Programa d’entreteniment de la cadena privada Telecinco. No sé pas per quina edició van però aquest programa té quelcom que és atractiu per a molta gent. Per mi també.

Molts i moltes, des d’una posició de superioritat intel·lectual, troben horrible visualitzar aquest tipus de contingut. Ho veuen un insult a la humanitat, ja que la seva posició de persones cultes, llegides, culturitzades i polititzades, els fan ser hermètics i posicionar-se en un punt poc respectuós cap aquest producte.

És a dir, es prenen el privilegi de considerar que veure certs programes, com pot ser GH VIP, és pertànyer a una posició social i política determinada, persones provinents de contextos amb menys accés a la cultura i etiquetades per molta gent de: “garrulos”.

És curiós que molts i moltes de les persones que opinen això, són les primeres en vendre el respecte entre iguals, la solidaritat, la cooperació, la ben entesa entre diferents realitats, aquelles persones que lluiten per les injustícies socials que tal vegada no els hi pertoca ni ningú els hi ha demanat, però són gent compromesa. O això diuen.

No defensaré ni abanderaré que s’hagi de veure GH VIP, ja que és una decisió lliure i que no ha de ser jutjada, cadascú ha de saber com, quan i què li convé. O simplement vol agafar el comandament a distància per entretenir-se i quedar-se hipnotitzat una estona.

Per mi veure aquest programa s’ha convertit en un acte polític i de defensa cap a mi mateix. És a dir, veurem criticat en alguna situació on expresso que miro aquest programa, em reafirma i em fa més fort. Em realitza i em fa convèncer, que intentar encasellar i etiquetar a les persones, pel que veuen a la tele o els llibres que llegeixen, és una mostra de la pobresa argumental que pot tenir la persona que ho jutja.

Així doncs, em solidaritzo amb totes aquelles persones que miren certs programes, com pot ser GH VIP, i ho fan en la intimitat, insegures i amb por que allò que estan fent, pot ser rebutjat per gran part del seu cercle més proper.

Perquè no som el què mirem. Som el què fem. Visca GRAN HERMANO VIP!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Urgell, fa mes de 4 anys

Hi ha una peli de Passolini d'uns adolescents que, literalment, mengen merda. El més fastigós de tots ells, xivato, etc, sempre diu: "Ummm. què bona que està!"
Me l'has recordat.
Disculpa'm.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente