nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

BALBOA, CURSACH, bon tàndem!

MÉS per Mallorca ha triat dues bones persones per encapçalar candidatures. Al Congrés de Diputats en Guillem Balboa Buika, al Senat Rosa Cursach Salas. En unes candidatures de MÉS per Menorca, AraEivissa i MÉS per Mallorca.

Dues bones persones, dues persones compromeses, que estan disposades a fer tots els esforços necessaris per fer una bona campanya i per obtenir els millors resultats possibles.

Dues persones feministes, que creuen en els objectius del moviment feminista, que saben escoltar i aprendre de l’exemple que estan donant les feministes aquests dies. Ho va dir na Rosa el dissabte 9 de març, les feministes han sabut consensuar per treballar, de manera cooperativa, en les mobilitzacions del 8, han estat perseverants en la lluita. Sense defallir, sense cansament, han aconseguit manifestacions multitudinàries a les quatre illes, als pobles i les ciutats, que han unit joves i majors, amb alegria, amb il·lusió, amb esperança i molta, molta sororitat.

Dues persones, en Guillem i na Rosa que accepten la responsabilitat de ser la veu sobiranista mallorquina, conjuntament amb les companyes i els companys de Menorca, d’Eivissa, i Formentera. Una responsabilitat del compromís per a transformar aquesta realitat nostra, tan injusta, tan insolidària.

Una veu ecologista que coneixen bé els nostres territoris, les quatre petites illes de la Mediterrània occidental. Saben, na Rosa i en Guillem que pertanyen a un poble que ha sabut, amb mobilitzacions i sortides als carrers, plantar cara a l’especulació desmesurada, que ha preservat espais naturals, que ha ampliat parcs naturals com el de Cabrera, que ha salvat Sa Dragonera, Ses Salines d’Eivissa, que ha aconseguit que Menorca sigui Reserva de la Biosfera. Uns pobles, de les quatre illes, que han estat capdavanters en el moviment ecologista de tot l’Estat, amb lluites massives enfront d’aquells que són insaciables en treure el suc econòmic al nostre territori, a la nostra mar, al nostre medi ambient.

Dues persones, en Guillem i na Rosa, que sabran convèncer a moltes persones que dipositar la confiança en les seves candidatures és una opció valenta, conscient del moment que vivim, una opció que treballarà en la pluralitat de les forces polítiques que conformaran les Corts espanyoles, perquè vivim una etapa nova, superat el bipartidisme, sense majories absolutes com visquérem en el passat. Una opció des de la perifèria, ara que es fan passes importants en unir esforços de les diferents opcions catalanes, basques, gallegues.

Na Rosa i en Guillem han demostrat en la seva experiència política que saben treballar en equip, que escolten. Que reconeixen les seves mancances, les seves errades, sense cap problema, perquè saben que no súpers-ni superhome ni superdona. I això també és un valor a tenir en compte, en temps de tanta testosterona en el lideratge.

Dues persones honestes, que creuen que el compromís per transformar la societat s’ha de fer des de les institucions i des del carrer, que saben que són complementàries les dues branques, que sabran treballar escoltant i duent la nostra veu a Madrid.

Na Rosa i en Guillem, persones lluitadores, compromeses, feministes, ecologistes, sobiranistes, demòcrates amb tot el que significa avui en dia creure fermament en la democràcia, amb respecte pels drets de totes les persones, sense discriminar-ne cap, ni pel seu gènere, ni pel seu origen, ni per les seves creences, ni pel color de la seva pell.

Balboa, Cursach un bon tàndem, que volem veure a Madrid!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pauet, fa mes de 4 anys

Ningu no dubta que puguin ser bones persones, però no es tracta d'això, sinó que siguin persones capacitades i cap de les dues ho són. Basta escoltar-les: la mediocritat els delata.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente