algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

La tesi hitleriana d'un ideòleg del partit Ciudadanos

Un dels fundadors del partit polític Ciudadanos, Arcadi Espada, ha estat protagonista aquests dies per unes reflexions publicades al diari extremista 'El Mundo' i al programa 'Chester' de la televisió 'Cuatro', del qual va ser convidat a partir.

Espada va defensar la mateixa tesi que defensava Adolf Hitler i els seus seguidors: «Si qualcú deixa néixer a algú malalt, podent-ho haver evitat, aquest qualcú haurà de sotmetre's a la possibilitat, no només que el malalt el denunciï pel seu crim, sinó que sigui la pròpia societat, que haurà de sufragar el cost dels tractaments, la que ho faci. Aquest tipus de gent avariada alça la veu histèrica cada vegada que es planteja la possibilitat de dissenyar fills més intel·ligents, més sans i millors. Per contra ells tracten impunement d'imposar-nos el seu particular disseny eugenèsic: fills beneits, malalts i pitjors».

Les repugnants paraules d'un dels principals ideòlegs de Ciudadanos han despertat la indignació de molta gent, tot i que, de moment, cap portaveu del seu partit l'ha desautoritzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.