algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Quan se sàpiga tot

Era qüestió de temps que es confirmàs el que molts sospitàvem. María Victoria Álvarez, una de les exparelles de Jordi Pujol Ferrusola, va cobrar durant mesos dels fons reservats per col·laborar amb la policia espanyola en la investigació per descobrir el patrimoni ocult de la família de l'expresident de la Generalitat de Catalunya.

Alguns mitjans de comunicació espanyols ja confirmen el que era vox populi. De moment, no ha transcendit ni el temps ni la quantitat percebuda amb càrrec als fons reservats, gestionats per la Secretaria d'Estat de Seguretat durant l'etapa en la qual al capdavant del Ministeri de l'Interior es trobava Jorge Fernández Díaz. El concepte dels pagaments va ser 'despeses de recerca'.

Els aparells de l'Estat han gastat centenars de milions d'euros de tots els ciutadans (també dels independentistes) per intentar frenar l'avanç de Catalunya cap al seu alliberament.

És possible que tota aquesta doblerada hagi tengut algun efecte a curt termini, però a mitjà termini, a mesura que se sàpiga tot, i la podridura de l'Estat surti a la superfície, l'efecte serà el contrari al pretès i esdevindrà l'accelerador de l'enfonsament del Règim del 78.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 5 anys

Quan tot se sàpiga, a mi me agradaria sabre lo que passà a sa banca catalana, i quant es fiscals Mena i Villarejo ( no s' inspector ) començaren a investigar en Felipe Gonzalez els va aturar i els digué que ho deixasen fer,

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente