algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

L'extrema dreta ha sortit de l'armari

Aquesta vegada ha estat el president del Govern central, del PSOE, el que ha motivat que em posàs a escriure aquest intent d'article. Després que uns quants presos polítics començassin una vaga de fam per causes de maltractament judicial, ha aparegut el Sr. Sánchez per afirmar que no tenien cap motiu per queixar-se, ja que tenien i tendrien un judici just. Com s'atreveix a afirmar tal cosa davant les circumstàncies que envolten el judici que s'arribarà a posar en marxa, segurament d'aquí a una mesada, o d'aquí a unes quantes setmanes? Ells saben, com sabem la majoria de gent que ha seguit el cas, que seran condemnats, i ho seran al màxim d'anys que puguin, perquè volen escalivar i eliminar fins a l'arrel l'independentisme català.

Parlaré de memòria i, per tant, em puc equivocar. Algunes vegades m'equivoc, però no m'importa reconèixer-ho. No som cap super en res. Per tant, no vol ni tenc sempre la raó. Els presos polítics saben que la Justícia espanyola els tractarà injustament, com ja ho està fent, mantenint-los en presó preventiva només per venjar-se d'haver exercit drets que els governants espanyols no consenten. Si tampoc no ho consenten els espanyols en general és perquè així els han adoctrinat peperos, ceesses, fatxendes i caverna mediàtica consegüent. Si els presos polítics no creuen en una justícia dels dirigents d'un estat que no ha superat la manera de governar dictatorial d'aquell que ho va deixar tot ben fermat, tenen dret a acudir a la justícia europea, la qual no té la venjança com a objectiu. Però per acudir a la justícia europea, a Estrasburg, han d'haver esgotat abans totes les possibilitats que permet l'espanyola, tribunal de 1a instància, tribunal superior, tribunal suprem i tribunal constitucional. Ells ja han superat els tres primers i es troben en el constitucional, però ja fa més d'un any que varen presentar els recursos, i el TC encara no ha dit res, quan se sap que algun dels integrants del tribunal s'ha vantat d'haver posat els recursos dins un calaix i els han desatesos, segurament perquè no volen fer el ridícul davant un tribunal europeu.

Se sap que casos no gens senzills els han resolt en menys de mig any, i tots recordam que a l'hora d'impugnar resolucions, decrets o el que fos del Parlament o del Govern català, que ho resolien en una setmana o en un dia. És més clar que l'aigua que si els recursos no s'han resolt és perquè no ho han volgut fer. I segur que hi ha responsables amb nom i llinatges.

D'aquí que els presos polítics poden pensar que no tendran un judici just, i que el president del Govern ha dit una bona mentida. Una altra mentida que, a criteri meu, ha circulat aquesta setmana, després dels resultats de les eleccions andaluses, ha estat la que han propagat els dirigents del PP i de “Cs”, quan han afirmat que el sorgiment de Vox, o els diputats electes són provocats pels independentistes. Qui són els que han dit que havien fet un cop d'destat? Qui són els que diuen que en les manifestacions actuaven violentament? Qui són els que han tractat els independentistes de terroristes? Qui són els que diuen que els independentistes són responsables de fracturar la societat catalana? Qui són els que han dit que els votants de l'1 d'octubre varen actuar violentament? Qui són els que han premiat les forces policials espanyoles pel seu bon comportament? Llavors, si s'ha fet creure o s'ha volgut fer creure que els independentistes eren persones no solidàries, separatistes, i especialment violentes, han deixat el terreny ben preparat perquè sorgissin aquells que es trobaven en estat de letàrgia des que el general hagués desaparegut. Els votants de Vox existien i continuaran existint, sempre hi haurà gent contrària als externs (immigrants), als homosexuals (diferents), als avortaments (assassinats), als que pensen de manera diferent a ells (traïdors).

Existeixen responsables que hagi brostat l'extrema dreta a Europa i a Espanya i qualsevol que vulgui saber qui són aquests responsables ho pot aclarir. És suficient comprovar qui són els que acusen altra gent de tenir característiques fascistes, ja que això suposa llicència per sortir de l'armari als vertaders fatxes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per la nostra dignitat no cap dins les presssons, fa mes de 5 anys

@ colom : Amb una cosa estic d'acord "Las personas nos vamos i las ideas permanecen" totalment cert, el problema entre Espanya i Catalunya dura més de 300 anys i encara no el voleu entendre ni assumir, igual que permaneix el franquisme= faxisme camuflat amb un eufemisme, i la democrácia, aquestas ideas no l'han estimada mai, ni al 36 ni al 2.018, i els cops d'estat els únics que els han fet son Franco i Tejero intent (perque els de veritat una vegade més quedaren camuflats).
Joan no aturis, que te sobre la raó, un any i no s'han pogut mirar els recursos, au, a un altre DRET que aquí no ni há. Falsos i mantiders.

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

A on falla es meu comentari que no heu publicat?

Valoració:-1menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

En Bentanachs diu que si han de asaltar es Parlament i si l'han de ocupar i proclamar sa republica, aquest angelet va ser fundador de terra lliure
En Comin que es cami sera llarg i dramatic
En Torra agafa es model eslové, vol depurar sa seva policia i que apretin
I verem es cdr a Girona , tots encaputxats i tirant barreras , i tallant carreteras
Ni pacifistas ni democratas , sonats dirigits per dos "illuminati"

Valoració:0menosmas
Per colom, fa mes de 5 anys

Empecemos por el principio que parece ser la manera más lógica de empezar. Esperemos primero el resultado del juicio y después ya hablaremos. Decir de antemano que van a ser condenados con la máxima pena "para aviso de navegantes", se me antoja un ejercicio de maledicencia. Por activa o por pasiva.

Es totalmente natural que la extrema derecha, si así hay que calificar a los de VOX, haya salido del "armario". Ocurre en toda Europa. No digo que sea conveniente ¡oído al parche!, pero las personas nos vamos y las ideas permanecen. Gusten o no.

Si hace unos años salió una extrema izquierda, totalmente reprobable, al menos para mí, es lógico y natural que ahora sean los de la otra parte los que hacen lo mismo. Y espérese, que solo es el comienzo.

Por cierto, contra ellos Vd., ni mu. Le agradeceré me diga que "drets" han ejercido de manera democrática. "Fatxendes i caverna mediática". Lenguaje con "molta finezza", si señor. Bon día.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente