algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

El xòfer d'Einstein

Nosaltres, els animals (21)

Si no record malament la setmana passada parlàvem de les ones gravitacionals, una troballa que vendria a confirmar les teories d'Einstein, del qual es conten moltes anècdotes, una de les més citades és la que fa referència al seu xòfer.

I és que a Einstein no li agradava massa això  de conduir, però li resultava molt còmode utilitzar el cotxe i per tal motiu  va contractar un xòfer que l'acompanyava a totes les conferències. Un dia Einstein li comentà que l'avorria haver de repetir sempre el mateix  i el xòfer li digué que havia sentit tantes vegades la mateixa que seria capaç de repetir-la paraula per paraula. Einstein va acceptar el repte i abans d'arribar varen permutar les seves indumentàries. Ningú no va notar el canvi i la conferència va transcórrer  amb tota normalitat.

Fou al final quan aparegué la dificultat perquè un dels assistents li feu una pregunta davant la qual el xòfer  no va saber què contestar-li, però va tenir l'ocurrència de dir-li que la pregunta era molt fàcil, tant que fins el seu xòfer la sabria respondre. Fou llavors quan el vertader Einstein, ara vestit de xofer, va respondre magistralment a la pregunta i tot el món va quedar bocabadat de la saviesa  del que creien que era el xòfer d'Einstein.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 7 anys

És xofer, crec...

Valoració:0menosmas
Per Idò sí, fa mes de 7 anys

"Tot el món" és "tothom".

Valoració:-1menosmas
Per Cucala, fa mes de 7 anys

Gran i desconeguda anécdota!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente