nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

A l’Auditori de Porreres

Coneixem les lleis arreu de l’Estat Espanyol i l’actitud de les autoritats en experiències anteriors. També ens mostra l’evolució en el nombre de fosses excavades; un plànol del cementiri i els nínxols que hi són enmig.

Ha parlat de botons de les camises; veiem un tinter i demana que mai no callem: “totes les víctimes tenen dret a la memòria”. Una persona ha preguntat si “estem bojos” d’aquest patir; després ell ha explicat com funciona l’ADN.  

S’emportarà un quadre d’aquest poble i una pedra dels qui ho van tapar. A l’Auditori Municipal de Porreres es fan les nou amb el final d’una cançó; algú del fons parteix i torna a entrar una mica més tranquil; també hi ha els voluntaris en aquesta part dels qui escoltam.

Amb tot, deu ser un home que en sap. Treballa amb un equip i diu que no hi troben només ossos; que la carn la hi posen els familiars en apropar-se a peu de fossa.

El doctor Francisco Etxeberria explicà dia 19 de novembre l’exhumació de la fossa de Porreres. La xerrada es pot visualitzar en l’enregistrament de PorreresTv.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.