nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
20°

A l’Auditori de Porreres

Coneixem les lleis arreu de l’Estat Espanyol i l’actitud de les autoritats en experiències anteriors. També ens mostra l’evolució en el nombre de fosses excavades; un plànol del cementiri i els nínxols que hi són enmig.

Ha parlat de botons de les camises; veiem un tinter i demana que mai no callem: “totes les víctimes tenen dret a la memòria”. Una persona ha preguntat si “estem bojos” d’aquest patir; després ell ha explicat com funciona l’ADN.  

S’emportarà un quadre d’aquest poble i una pedra dels qui ho van tapar. A l’Auditori Municipal de Porreres es fan les nou amb el final d’una cançó; algú del fons parteix i torna a entrar una mica més tranquil; també hi ha els voluntaris en aquesta part dels qui escoltam.

Amb tot, deu ser un home que en sap. Treballa amb un equip i diu que no hi troben només ossos; que la carn la hi posen els familiars en apropar-se a peu de fossa.

El doctor Francisco Etxeberria explicà dia 19 de novembre l’exhumació de la fossa de Porreres. La xerrada es pot visualitzar en l’enregistrament de PorreresTv.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris