nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Uns premis ben oportuns

Aquest divendres vespre es va fer l'acte de lliurament dels premis 'Sinofós', que atorga des de fa cinc anys MÉS per Palma.

Trob molt encertat i oportú que el partit sobiranista palmesà hagi guardonat en aquesta edició l'Obra Cultural Balear, Joves de Mallorca per la Llengua, Flipau amb Pere Garau i Som Energia.

És cert que l'OCB hagués pogut er premiada en qualsevol de les edicions anteriors i que Joves per la Llengua ho podria haver estat en qualsevol de les futures, però el missatge que emet MÉS per Palma premiant aquestes dues entitats enguany, és tranquil·litzador i reconfortant i convida al 'bon rotllo'. Que és el que hi ha d'haver entre les entitats i MÉS.

L'acte també va servir per retre homenatge a Domingo Morales. Just i encertat. Un homenatge al qual m'hi afegesc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joves de Mallorca per la Llengua, fa mes de 7 anys

@Reforma disseny web OCB

Bon dia, des de Joves de Mallorca per la Llengua estem treballant en un web completament nou. Moltes gràcies pel suggeriment!

Valoració:2menosmas
Per REFORMA DISSENY WEB OCB, fa mes de 7 anys

Idò,amb part del premi, podrieu aprofitar Tomeu per renovar el disseny del web de la OCB així com el de Joves de Mallorca per la llengua que es troben moolt desactualitzats pels dissenys que es duen avui en dia. I avui,el disseny d'una pàgina compta MOLT. Feis-li una ullada a la web d'Omnium Cultural o,en menor mesura, a la de la ANC que son organitzacions semblants.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente