algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Claassen i Sarver

L'alemany Utz Claassen ha estat una enorme decepció. Semblava, quan encara era un simple accionista minoritari i comandaven Llorenç Serra i Biel Cerdà, que apostava per la transparència, per una gestió professional i rigorosa. Res de res. Ganes de xerrar. Fum i poca cosa més.

La seva etapa com a màxim accionista i president ha estat presidida per l'obscurantisme i tot fa pensar que el Mallorca vivia ben a prop de la misèria. No vull, en tot cas, deixar de lloar l'aconseguit per Claassen. De fet, ha aconseguit que un grup nord-americà, encapçalat pel multimilionari Robert Sarver, inverteixi quasi 21 milions d'euros en el Reial Mallorca. Una fita històrica que, evidentment, marcarà el futur de l'entitat.

Claassen, de moment, continua a la presidència, i ens ha volgut fer creure que, almanco fins ara, res no ha guanyat amb l'arribada de Sarver. Jo, clar, no m'ho crec i estic convençut que l'alemany deu haver fet bona la seva inversió. Ara, per ventura encara no, però no tenc el mínim dubte que, tard o d'hora, Claassen farà un gran negoci. I, certament, em sembla bé. Ha aconseguit un inversor que ha aportat més de 20 milions d'euros i entenc que aquesta feina ha de ser ben premiada.

Ara, feina feta, hauria de partir i deixar pas a Sarver, que m'ha aconseguit il·lusionar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 8 anys

El Mallorca és patètic, això ja sembla la pel·lícula Benvingut Mr. Marshall.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente