algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

El brindis de Nadal

Com a totes les cases, quan s’acosta Nadal s’adorna l’arbre, s’organitzen els dinars i sopars i es desitgen als més pròxims unes bones festes. Els qui poden tornen a casa, i els qui estan cansats de ser-hi, aprofiten per marxar. L’ambient fred del mes de desembre s’escalfa amb els llumets que il·luminen carrers i places i sembla que és inevitable no sentir una il·lusió extrema per tot el que vendrà. A mi m’agrada molt aquesta època. Aprofitar el Nadal per sentir-me més aprop de la meva gent i per mostrar en regals, postals o simplement un brindis la il·lusió que et fa compartir aquests dies.

Al Real Mallorca aquests dies ja han arribat. I han arribat carregats de desitjos i de tòpics. Dimecres, la primera plantilla va celebrar el ja tradicional brindis de Nadal. Jugadors i cos tècnic juntament amb el president i acompanyats per la premsa compartien una copa de cava amb la intenció de posar una mica de normalitat a la intensitat que ha viscut el club aquestes darreres setmanes.

El primer tòpic va ser el de la il·lusió: només s’ha guanyat un partit però l’ambient és especial després d’aquesta victòria. Era l’estrena de Gálvez, recuperava Brandon i Bianchi, finalment, tornava a marcar. Era també la inauguració de la nova grada. Un èxit, tot i les crítiques dels qui sempre tenen què dir, que apropa el futbol als aficionats d’una manera quasi exclusiva.

El segon tòpic fa referència a allò que diuen “d’any nou-vida nova”, en aquest cas però amb la incertesa del futur del nou entrenador. Què ha de passar per què el nou cos tècnic no segueixi després de festes? Amb els tres partits de “tràmit” en tendrà prou Utz Claassen per començar a confiar?

I el tercer, el discurs del president. La pau en el món i els bons resultats pel Mallorca varen ser els dos distintius que una vegada i una altra va repetir Claassen amb la copa alçada. Va voler Gálvez al seu costat. Es va allunyar de l’arbre de Nadal del club i amb un gest de sentir a prop premsa i plantilla no va dubtar en trencar esquemes i convidar a un dels importants d’aquesta primera volta, el porter també alemany Timon Wellenreuther, a brindar.

Abans de les vacances, el Mallorca encara té dos compromisos a la lliga: dissabte a Tenerife i el darrer diumenge abans de Nadal, el Girona a Son Moix. Veurem si d’aquí a llavors es mantenen aquests tres tòpics o si en canvi, ja se n’han afegit de nous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.