cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
16°

Qui no coneix Txérixev?

Mirar el tassó mig ple és important. Fa dos dies molt poca gent coneixia en Txérixev i avui, en canvi, el coneix quasi tothom. És rus, jugador del Real Madrid i procedent del Villarreal. Des de que és al club blanc, aquesta jornada ha jugat els seus primers minuts a la Copa i justament s’ha convertit en un nou escàndol pel club que presideix Florentino Perez.

Després del cas De Gea, ja és el segon ridícul majúscul del Madrid aquesta temporada. Jugaven a Cadis, al Carranza, i amb tota normalitat, un jugador blanc anomenat Txérixev va marcar el primer dels tres gols que varen pujar al marcador del partit. Salta l’alarma al descans i ara tots hem d’entendre que el llegendari club desconeixia que el futbolista no podia jugar: complia partit de sanció. Ni el president, ni l’entrenador ni el jugador no eren conscients que el rus havia vist 3 targetes grogues a la Copa jugant amb el Villarreal la temporada passada i que com passa sempre, quan va arribar al Madrid, tot i canviar d’equip, li quedava pendent complir la sanció.

Fa dos mesos, al Collerense li passava un cas igual. El Collerense en el rol del Cadis i un equip canari, al del Real Madrid. Les mallorquines també ho varen denunciar però no sé si perquè són dones (no vull mal pensar) o perquè el cas no va arribar a la premsa però el Comitè no ho va acceptar. És a dir, com si ara al Madrid el deixessin seguir a la Copa.

Puc entendre els erros de les persones; els detalls que passen per alt a les empreses; i els faxos que a vegades es perden enlloc d’arribar. Però al Real Madrid, només pensant amb tots els “memes” que provoca tot aquest escàndol no sé com encara, després de tantes patinades, una informació com aquesta els fuig de les mans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.