muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

La propietat

Utz Claassen és el màxim accionista i president del Reial Mallorca. L'alemany vol dirigir la Societat Anònima Esportiva com si es tractàs d'una empresa més. No ha entès res. Viu al municipi d'Artà, però ha aterrat al Mallorca com si res no sapigués de l'entitat que ha comprat, de la seva història, de les seves peculiaritats...
 
Claassen ha anunciat una ampliació de capital de quasi 21 milions d'euros. En principi, es tracta d'una notícia excel·lent. L'alemany, que va agafar la bandera de la transparència quan comandaven Llorenç Serra i Biel Cerdà, ha duit la fosca més negra al Mallorca. Per què vol fer una ampliació de quasi 21 milions d'euros? Qui posarà els doblers? Ho farà íntegrament Claassen? Acudirà a l'ampliació algun milionari amic de l'alemany? Hi ha un fons d'inversió rera aquesta ampliació? Perdrà Claassen el control accionarial? Aquestes són algunes -n´hi ha moltes més- de les incògnites que Claassen no ha desvetllat, però n'hi ha moltes més. 
 
El Mallorca, com se sap, està negociant amb l'Ajuntament de Palma l'intercanvi del solar del vell Lluís Sitjar per l'estadi de Son Moix. El Mallorca i la resta de copropietaris del Lluís Sitjar res no han pagat de l'esbucament del vell estadi. I Cort, de moment, res no reclama a l'espera d'arribar a un acord amb la Societat Anònima Esportiva. Pot el Mallorca pagar la diferència de preu que hi ha entre el solar del Lluís Sitjar i Son Moix?
 
Son Moix, sense que el Mallorca rebi cap favor municipal -només faltaria- podria destinar una part important de Son Moix a us comercial. Ho vol fer? Claassen ha d'entendre que ser transparent, més enllà del que dicta la normativa, és un exercici de generositat, però que és imprescindible per no aixecar tot tipus d'especulacions. 
 
Claassen és el propietari del Mallorca, però no pot, per exemple, canviar l'escut, la mascota o el color de la camiseta. I també hauria de saber que la transparència sempre és rendible. 

Ah, una cosa més, Claassen no pot estar pitjor assessorat. Així, clar, és el més viu entre un seguici fidel, però sense els mínims coneixements imprescindibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.