algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Dignitat manacorina

Dormir tres hores. Cafè i dònut a la una del migdia. Funcionaris enrabiats, decebuts. Més que decepció: buidor. Això havien transmès el Pi, el PP i AIPC-SyS a la roda de premsa del dia anterior. Pobresa. El llum s’apagà mentre parlava Joan Gomila i faltaven cadires a la sala. Potser símptoma i metàfora del que pot venir. Allà sols somreien alguns dels membres del digne govern de Manacor que s’ho miraven. Els altres, capcots; alguns ni saludaren. Acabà el funeral, sense flors als morts. Els periodistes no varen fer preguntes. No calia. Havia quedat ben clar el perquè de la moció de censura.

Els futurs batle i batlessa demanaren disculpes al batle actual. ‘No és res personal’. No ho és. És econòmic. I indigne. I segons com poc democràtic. Si Portocristo fos independent, les forces d’esquerres serien majoria a l’Ajuntament. Manacor votà canvi i l’únic canvi possible eren els nou regidors de l’actual equip de govern. Nou són menys que dotze, sí. Però aquí parlam de qualitat i no de quantitat. I me sap greu, patrioters, el que ha passat demostra que la lluita pel país i per la justícia social són una mateixa cosa.

A les cinc de l’horabaixa de divendres centenars de persones indignades però amb el somriure de la revolta a la cara rebien l’equip de govern davant l’Ajuntament. Una fita en la nostra història recent. El poble donant suport al seu govern. Un govern que és del poble i han bastat quatre mesos per demostrar-ho. A diferència del dia anterior, cap regidor del bàndol contrari. Llàgrimes a punt de caure. Emoció contra moció. Pell de gallina, cara ben alta. Quatre mesos fora por, quatre mesos de dignitat, quatre mesos intensos de posar els fonaments d’un nou Manacor. Quatre mesos que per a res s’esvaeixen, ben igual que la dignitat del poble de Miquel Àngel Riera, el batle Garanya, Guillem d’Efak, Mossèn Alcover. Visca Manacor! Visca el poble!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 8 anys

El PI està demostrant que te massa traidors a les seves fileres. Llàstima, perquè molta gent va pensar que podia ser una alternativa de dretes al PP, però pareix que només hi són per obrir-lis el camí i ser el seu xotet de corda.

Està clar que la dreta mallorquina no està preparada. Llàstima perquè algunes persones dins ella si que hi estan. Però un parell de pomes podrides afecten tot el cistell. No generaran cofiança així.

Valoració:1menosmas
Per Manacorí empipat, fa mes de 8 anys

Vergonya, cavallers, vergonya!

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

"Educación vuelve a llenar la Conselleria con docenas de profesores ´liberados´
Personal administrativo y asesores docentes colocados a dedo comparten dependencias donde se generan tensiones por los agravios de sueldo y vacaciones - El STEI exige el fin de la inercia con cada cambio de Govern y dotar la plantilla de servicios generales."

DdM.

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

S'han carregat l'equip de govern municipal de Manacor no perquè no tengui majoria suficient, se l'han carregat perquè l'equip de govern ha intentat fer les coses d'una altra manera. Ruptura democràtica o frau, no hi ha terme mitjà.

Valoració:5menosmas
Per Francesca, fa mes de 8 anys

Trob que fa quatre mesos no s'hauria d'haver exclòs el PI de l'entesa per governar Manacor. Va ser un error polític greu de conseqüències previsibles.

Valoració:6menosmas
Per Sebastià Puig, fa mes de 8 anys

M'ha sorprès un comentari publicat del líder d'AIPC, en el qual afirmava que no tenien ideologia política.
Això té sentit en un partit polític?
Quants de dubtes sorgeixen a partir d'aquesta sortida!

Valoració:23menosmas
Per Ido, fa mes de 8 anys

Si, nomès li ha durat quatre mesos ,però mante la dignitat que alguns mai tindran, enhorabona per l'article.

Enhorabona al PI també per llevar-se la careta. I al lider de AIPC per demostrar que emplea els vots de molts "Porteños" de bona fé pels seus interesos.

Valoració:19menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Solo cuatro meses le ha durado el trabajo?
Caramba ... habrá que volver a escribir en Dbalears y a quejarse de que ningún ayuntamiento contrata artistas "de la tierra"

Valoració:-33menosmas
Per Josep, fa mes de 8 anys

Simplement, si els militants d'AIPC haguessin pogut votar lliurement, primer sobre si el partit d'havia de ccomprometre amb el PI per a negociar els pactes i, segon, si estaven d'acord amb la moció de censura, molt probablement no s'hauria aprovat cap de les dues coses

Valoració:29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente