algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Ja no ens alimenten molles

Cantava Ovidi Montllor... I és la millor definició del que passa a una part majoritària de la societat de les Illes Balears.

La violència simbòlica exercida pel Govern de José Ramón Bauzá contra els signes propis d'aquí i la suma de diverses crisis detonades per la crisi financera del 2008 han comportat una societat més compromesa, més conscienciada i més emprenyada. Una societat més protagonista, que vol continuar delegant la política en els polítics, però que ja no els considera «autoritats» i que els exigeix que la feina que fan revertesqui en un major benestar col·lectiu.

Estam farts de polítics mitges tintes, de gestors super guais i supermoderns amb complexe de superioritat. Gentussa que sempre sura i que «no fan política». Volem polítics compromesos. Falcons. Gent amb valors, idees i contingut. I que es deixin la pell en el càrrec per fer la vida millor als ciutadans. El que no ho vulgui fer, que es retiri.

Abans que el retiri aquesta majoria social a la qual:

“Ja no ens alimenten molles,
ja volem el pa sencer.”

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Unaperaqui, fa mes de 8 anys

Totalment d’acord amb l'article.

Valoració:4menosmas
Per Miquel Massot, fa mes de 8 anys

Bon article. Hi estic d'acord.

Valoració:3menosmas
Per cuques sence molles, fa mes de 8 anys

Más le hubiese valido al tal Ovidio olvidarse de cantar chorradas y pensar que si él se alimentaba de "molles" otros no llegan ni a eso.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente