algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

Girar el terreny de joc a Son Moix

Girar el terreny de joc a Son Moix em sembla una idea estrambòtica, un doi. Una altra cosa és que el govern municipal ho pugui evitar.  En tot cas, el primer que ha de fer el Mallorca  és aconseguir el preceptiu permís del Consell Superior d'Esports per poder eliminar la pista d'atletisme. El Mallorca intetà enganar als actuals governants de Cort i els hi va dir que el Consell Superior d'Esports no tenia cap inconvenient. Quan els actuals regidors miraren els papers comprovaren que el Mallorca els havia dit una mentida. No hi ha permís per eliminar la pista, però sí perque Son Moix entri en una operació d'intercanvi amb el Lluís Sitjar. Són coses ben diferents.

Previsiblement, l'Institut Municipal d'Esports no s'hi oposarà. Des de Urbanisme, estic ben segur que aplicaran la normativa vigent, sense excepcions  ni privilegis.

El Mallorca vol girar el camp, i tot fa pensar que, legalment, ho podrà fer. És inaudit, però legal.
Claassen pretén, a més, situar dues grades provisionals de 3.000 espectadors cada una  i inutilitzar així les tribunes siutades als fons actuals. L'Ajuntament no hi posarà cap dificultat, però exigirà, com no pot ser d'altra manera, que es compleixi la normativa vigent, sense cap tracte de favor. Cort no posarà cap problema, però oferirà cap avantatge al Mallorca. Això, sí, sembla que no tolerarà que comencin les obres abans de tenir tots els permisos. Com ha de ser. 

Claassen, màxim accionista i president del Mallorca, ha tingut una idea per apropar l'afició al terreny de joc. Encara no sap que la millor manera de reconciliar el Mallorca amb la societat és amb gols, amb bons futbolistes, amb ambició.
La llotja no canviarà d'ubicació i, per tant, quedarà situada ara a un dels fons. No és més que una anècdota. El Mallorca tindrà un camp peculiar, únic, estrambòtic, però si arriben els bons resultats serà una gran idea. Però si el Mallorca no puja... I no és possible que el Mallorca destini els doblers destinats al doiot aquest de girar el camp a fitxar bons futbolistes? L'afició del Mallorca no es mereix convertir-se amb la rialla del món futbolístic.  

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per spain is pain, fa mes de 7 anys

A mi també em sembla un disbarat girar el camp. Li han de recordar a en Claassen que amb aquest camp hem jugat la champions, hem quedat 3ers, UEFA campions de COPA. El que fa falta són bons jugadors. I si vol arreglar el camp que ompli les pistes de cadires.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente