algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Armengol, llàgrimes, senyeres i els expresidents

La presa de possessió de Francina Armengol com a presidenta de les Illes Balears va ser un acte marcat pel brillant discurs de la dirigent socialista, amb moltes picades d'ull als sobiranistes, i per l'actuació del quartet de vent de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Precisament, el moment més emotiu va ser quan el quartet interpretà per sorpresa les notes de la cançó 'Que tinguem sort' de Lluís Llach, Armengol, a qui la cançó evoca moltes vivències de joventut, no pogué contenir les llàgrimes.

 
Convidats
 
A l'acte hi assistiren, a primera fila, el ministre espanyol de Justícia, Rafael Catalá (que arribà quan l'acte ja havia començat); el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez; el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i tots els anteriors presidents del Govern amb l'excepció de Jaume Matas. Hi va haver sintonia entre Gabriel Canyellas, Cristòfol Soler i Francesc Antich, però José Ramón Bauzá no donà la mà a cap d'ells i només saludà lleument Antich, a continuació es girà cap a l'altre costat on sí que anà comentant l'acte amb els militars que assistiren a l'acte.
 
Senyeres
 
L'acte de presa de possessió de Francina Armengol com a presidenta del Govern es va fer al pati del Consolat de Mar, a diferència d'algun altre que s'havia fet a l'interior de la Llonja. De les poques balconades que donen a aquest pati, dues exhibien senyeres quadribarrades, fet prohibit per la Llei de Símbols que acaba de ser derogada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mentirosos, fa mes de 8 anys

Colgar la bandera de Aragón o del Nepal en un balcón particular nunca ha estado prohibido.

Valoració:-4menosmas
Per Ridícul, fa mes de 8 anys

Conten que en Simunla Vagues i en Rekilla ja estan preparant una Assemblea durant l'estiu per tal de seguir pressionant i no perdre protagonisme.
No és hora de desconvocar la vaga i fer eleccions centre per centre al Comité de l'Assemblea?

Valoració:4menosmas
Per Rosa Bujosa, fa mes de 8 anys

Idò a mi me va venir la policia afer-me retirara una senyera esteladadel balcó de ca meva.

Valoració:5menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 8 anys

La llei no ha estat derogada. Cap govern pot derogar una llei. Ho farà el Parlament, a iniciativa pròpia o del govern.

Valoració:11menosmas
Per MEMORINO, fa mes de 8 anys

Discurs brillant? Bona vista és la de Sóller per un que no hi veu! Cap referència al Tricentenari. Precisament el dia que feia 300 anys de la capitulació del Regne de Mallorca. Un lapsus tan evident resta valor al discurs.

Valoració:14menosmas
Per Manel G., fa mes de 8 anys

Quin doi. La llei de símbols no prohibia penjar quadribarrades als balcons.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente