muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Els pares del Costa i Llobera de Pòrtol no ens cansarem de lluitar

Avui dia tots n’estam ben assabentats de les fortes retallades que està patint l’educació pública d’aquesta comunitat. Retallades, algunes més evidents, com la reducció de plantilles de professorat, altres més soterrades, més discretes. Les grans víctimes de tot això són els nostres infants, que pateixen cada dia les baixes no substituïdes, la manca d’especialistes, l’eliminació de suports...

També sabem que quan van maldades, qui més pateix sempre són els més dèbils, els que no poden alçar la seva veu i fer-la sentir per damunt les altres. I en el cas de la nostra escola, aquests són els infants amb necessitats especials.

Com a mares i pares de l’escola pública, creim en una escola integradora on tothom, sigui quina sigui la seva condició, hi tengui cabuda i sobretot hi trobi l’educació i el tracte de qualitat que es mereix.

Per aquest motiu volem compartir la situació que actualment vivim al nostre centre. L’escola pública Costa i Llobera de Pòrtol compta amb dos edificis, un per a educació infantil i un per a educació primària separats per una distància aproximada de 800 metres. La majoria d’aules es troben totalment massificades, amb ràtios de fins a 28 alumnes per aula i tutora.

Com a escola integradora, entre els seus alumnes hi ha infants de necessitats educatives especials, que necessiten comptar amb el suport d’un/a auxiliar tècnic educatiu durant tot el temps que romanen al centre.

Tot i que compten amb dues auxiliars educatives a temps parcial i una amb jornada completa, no queden cobertes les necessitats dels nostres alumnes durant tota la setmana, ja que el dimecres un d’ells es queda sense poder rebre aquesta atenció.

Hem reclamat mitjançant totes les vies administratives possibles que es resolgui aquesta situació (hem fet cartes, sol·licituds, entrevistes amb Conselleria...), però ens hem trobat totes les portes tancades (la darrera fa poques setmanes), quan la Conselleria d’Educació ens va enviar una carta denegant la petició de l’ampliació horària de les ATE sense cap explicació més). No obstant això, no ens cansarem de lluitar per aconseguir el nostre objectiu.

Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Costa i Llobera de Pòrtol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.