muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

L'Entesa ja és i ha estat assembleària

I és com Junts per Lô, com Ara Maó, com Més per Menorca. Sempre convé recordar que l'Entesa de l'Esquerra de Ferreries no és cap partit polític en sí, és una agrupació d'electors que aglutina gent independent de partits polítics, d'Esquerra Unida, de PSM, d'Esquerra Republicana, dels Verds, etc. És una agrupació oberta, que sorgeix de les bases, que funciona de forma assembleària, de fórmules participatives que fa temps que l'Entesa ja practica.
 
Ens agradaria que moltes de les decisions que es prenen a Dalt la Sala vinguessin després del debat i el desig d'entre la gent del poble, la participació ciutadana en tots els sentits és un altre eix de la nostra forma de fer com a agrupació, cercam el consens per a les grans decisions de poble.
 
Sempre farem feina per defensar el gran tresor de Ferreries: la seva gent i les entitats culturals, socials, esportives, artístiques, educatives, etc. que treballen per un poble millor. Però també treballarem per defensar Menorca de les urpes de l'especulació del nostre petit territori, de les platges, dels espais naturals, etc. Volem una Menorca oberta al món, el transport aeri és un problema cabdal a resoldre JA!
 
El nostre és un projecte obert a tota la gent de Ferreries. Hi vols participar?
 
Entesa de l'Esquerra de Ferreries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.