nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Editor embullós

Editor embullós. | M.T.
No ens en mancava altra que l'Horrorable ens hagi encolomat un Director-President de la ràdio púbica —PP— cavernera,  que sembla que no té altra feina que acabar el genocidi cultural dels borbons i d'en Xec granot; pensau que fa unes filigranes Al Hambristes que no són de dir: compara la defensa del nostre país i cultura amb les malifetes dels nazis. A més es veu que s'ha llegit quatre papers sobre el tema i així pot parlar de völkisch, pangermanisme, kristallnachti altres dois que no tenen cap relació amb aquest trist món insular.

Té barra de comparar el catalanisme que patim (sic) amb l'annexió d'Austria al Reich: on és l'exèrcit català que ocuparà les Illes? pot esser que siguin els esperits de les milícies de Bayo, sortint de les tombes? i les pedregades al local del Sir Culo —si són vera— es podem comparar amb els atacs als jueus la Kristallnacht dirigids per l'estat i els paramilitars nazis?
Au, idò un missatge a tan digne profeta dels disbarats mal intencionats: no diguis més dois, llevat que vulguis que et comparem amb Dietrich Eckart i el teu mitjà d'incomunicació amb l'il·lustre Völkischer Beobachter, o qui sap si acabaràs fent la competència a Julius Streicher i al seu Der Sturmer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.