algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

L'asimetria de Bauzá

El Consolat s'ha mostrat partidari de la proposta de Rajoy d'articular un finançament asimètric de les diferents comunitats autònomes, cosa que també es coneix com dèficit a la carta. Es tracta d'acontentar comunitats que pateixen un dèficit fiscal més clamorós, com és el cas de Catalunya, però que també beneficia les Balears, una altra autonomia farta de pagar molt més del que rep. És lògic que hi hagi barons del PP empipats perquè aquesta asimetria els perjudica. Però el més important és entendre que constitueix una absoluta injustícia que comunitats com la balear tinguin dificultats enormes mentre Madrid en treu paellada que pot repartir entre altres que generen molta menys riquesa. Els catalans s'han posat drets davant aquesta evidència. Tenint en compte que Bauzá és del mateix color polític que el Govern central, té menys marge a l'hora d'indignar-se. Però convindria demanar-li la màxima fermesa i vigor a l'hora de reclamar el que pertany en justícia a l'Axipèlag. El seu poble està fart de patir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sergio, fa mes de 10 anys

El problema és que a Balears mai miram pel nostre benestar, mai feim res per prendre decisions que siguen bones per a Balears, no som res egoistes a l'hora de demanar lo que és nostro. Així ens va!

Valoració:2menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:4menosmas
Per ..., fa mes de 10 anys

És "La asimetria", no "L'asimetria".

Valoració:6menosmas
Per Precisió, fa mes de 10 anys

@Bernat, qualsevol polític de qualsevol partit amb central a Madrid és un bosses davant Madrid. Per fer la seva feina ben feta ho han de ser. I així ho fan els gestors de la sucursal d'aquí, tant si són del psoe, com del pp, com iu... com d'upyd...

Valoració:16menosmas
Per Un Joan de tants, fa mes de 10 anys

Dons per la TVE surt en Gomez? diguent que no està d'acord amb els diferents dàficits.
Realment els del PP balears son un govern contra el poble

Valoració:10menosmas
Per Bernat, fa mes de 10 anys

En Bauza s´en fot de tot aixó es el president més allunyat de la realitat de tots els que hem tengut, i devant Madrid, un bosses.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente