muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

Multes de 5.000 euros

Parlant clar, la llei de símbols que prepara Bauzá es fa per posar 5.000 euros de multa als directors de centres docents que permetin col·locar llaços quadribarrats. La resta de la norma és parafernàlia per incloure aquesta acció, d'amenaça i repressió. Ens trobam davant una passa més dins del procés involucionista i reaccionari que s'està aplicant a les Balears en plena crisi econòmica i enmig d'una depressió social sense precedents.

Aquesta imposició de multes és dubtosament constitucional i, des de tots els punts de vista, topa de front amb el que ha de ser una societat basada en la llibertat, el respecte i el seny. L'etapa Bauzá en el poder s'està convertint en un dolorós quadrienni negre, marcat per la por, la coerció i la voluntat de crear conflictes i promoure enfrontaments. Aquesta manera d'actuar, tancada i autoritària, només es pot concebre com una estratègia de la tensió per anar desmuntant l'autogovern i tot el que significa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per gironí, fa mes de 11 anys

Tot aquest batibull sobre la llengua s´acabaría si es denunciés per prevaricació des del ministre Wert a Bauzà, per no comnplir i ignorar la mateixa constitució que diu prou clarament en l´article 3.3 del títol preliminar: "La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección". Prevaricar es que un funcionari pùblic falti, sabent-ho o per ignorància inexcusable, les obligacions i els deures del seu càrrec.

Valoració:4menosmas
Per Pujolet, fa mes de 11 anys

Tot això es girarà contra el PP. Tard o d'hora el mal tendrà el seu càstig.

Valoració:6menosmas
Per ||||, fa mes de 11 anys

Volen morta la nostra escola? Idò que les aules i tota la resta siguin autèntiques tombes emblanquinades sense res penjat a les parets.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente