cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Consell i fems forans

El Consell de Mallorca ha fet un ridícul fora mida passant-se setmanes i setmanes fent propaganda de les excel·lències d'importar fems de Pescara (Itàlia) i escampant que duria cap aquí combustible que no fa pudor. Al final ha hagut de fer anques enrere a l'atropellada perquè l'empresari italià que havia de garantir importants ingressos a Tirme expedint residus ja ha passat per alguna comissaria del seu país acusat de subornar polítics. Davant aquesta traca, i abans que l'escàndol adquirís proporcions elefantíaques, la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, decidí tallar amb Pescara ipso facto, sense guanyar ni un minut de temps ni emprar el clàssic recurs polític de demanar nous informes. Era massa gros. Ara Soler mira cap a Anglaterra i Irlanda, però després del que ha passat és molt difícil que els ciutadans mirin amb un mínim de comprensió aquest esperpent de la importació massiva de fems. Cal que la institució insular faci un pensament molt seriós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antibrutor, fa mes de 11 anys

Si l'objectius es treure 18 milions cremant el fems de fora, se n'hauran de gastar més de 36 per convèncer illencs i turistes que això no té inconvenients i que és bo per a tots. I al final, la realitat és caparruda, sortiran a llum tots els inconvenients del procés. El negoci de Na Peixfrit i el desprestigi pels polítics que hi hagin pres part.

Valoració:11menosmas
Per Brutorades, fa mes de 11 anys

Na Soler ha de dimitir.
Si no dimiteix ha de ser cessada per Salom.
Si Salom no assumeix responsabilitats polítiques, el PP amb Bauzá al capdavant, les ha d'adoptar.
Si el PP no fa bugada, l'oposició ha de reclamar responsabilitats polítiques i pot potejar i escridassar en el Parlament per una nova mostra antidemocràtica.
Tot plegat, fa olor de merda!

Valoració:13menosmas
Per ALM, fa mes de 11 anys

I creien de ver, els nostres polítics. que els fems que en haguessin enviat de Pescara serien tan "guapos" i inodors com els havien mostrat? Si és així, són uns ingenus que no estan capacitats per a dur a terme tal negoci.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente