cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Racisme des del futbol?

Fa hores que corren per la BBC World les respostes a Joseph (Sepp) Blatter (actual cap de la FIFA, i de professió relacions públiques), que ha dit que en futbol no hi ha racisme, com a comentari als enfrontaments (sospitosos d'aquest crim) entre Luis Súarez i Patrice Evra i fa poc entre John Terry i Anton Ferdinand, i el més suau, entre les respostes, és que s'equivoca de mig a mig negant-ho i proposant que quan s'acaba el partit s'ha d'oblidar tot el que ha passat (i s'ha dit) sobre la gespa.

A la televisió mostraven les respostes de Rio Ferdinand, Louis Saha i Stan Collymore, però a la web de la BBC-W s'apleguen minut a minut les de Patrick Vieira, Peter Corser, Michael Rees, Charlie Farrant, Carlos Tévez i Jim Boyce (vicepresident anglès de la FIFA) i de molts altres jugadors, periodistes, dirigents i polítics, com el líder laborista Ed Miliband.

Queda clar que Blatter no ha vist els anuncis de Sis milions d'altres, la campanya derivada dels 5.000 videoretrats que el fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand, amb S. d'Orgeval i B. Rouget-Luchaire, realitzà en 75 països per reflectir la igual diversitat humana, i que passen aquests dies al canal Odissea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.