cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

No vagi per dit

Un naixement a Lluc... fa 52 anys
Segons la nota oficial del Govern balear, el conseller de Presidència, Antoni Gómez Pérez, nasqué a Escorca el desembre de 1958. Però un nin nascut al monestir de Lluc, i a l'hivern amb el fred que fa, és cosa realment estranya. Ens n'hem informat i ens han assegurat que no, que Gómez vingué al món al poble de Ricote (Múrcia). Allà, per cert, el troben molt a faltar, perquè el gener passat li feren un homenatge com a "Ricoteño Ausente y Añorado". Segons La Verdad, l'església del poble "estava farcida de públic". Gómez arribà a Mallorca cap al 1987.

Gómez o el PP per damunt de tot
Si dissabte publicàrem algunes meditacions impagables del nou vicepresident, Josep Ignasi Aguiló, al Youtube, avui en duim una també d'interessant del conseller Toni Gómez. El 24 de gener del 2010 publicà al Facebook: "El día que interioricemos que el partido está por encima de las personas y que seamos capaces de aunar fuerzas y criterios para combatir al enemigo, que está fuera... el horizonte será distinto". No recorda l'esperit del Deutschland uber alles?

Invitació en català
El president del Parlament ha lliurat la invitació per a la sessió d'obertura de la vuitena legislatura en una targetó escrit just en català. És freqüent que aquesta casta de missives s'imprimeixi en una llengua oficial en cada una de les cares. Fa uns anys, Pere Rotger sofrí l'atac de la dreta extrema per emprar el .cat a la web de l'Ajuntament d'Inca.

Peus al tren d'Inca
Alguns clients del tren d'Inca procuren seure als seients més petits, plegables i incòmodes, que hi ha devora les portes, perquè a molts altres hi ha gent que es descalça i alça els peus sense que ningú els digui res.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ciutadà, fa mes de 12 anys

No es diu Monestir de Lluc, sino Santuari de Lluc.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente