algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

No vagi per dit

El darrer amb el proper?
Dimarts capvespre prenien cafè plegats en una cafeteria del passeig de Mallorca Francesc Fiol amb Rafel Bosch, és a dir, el darrer i possiblement el pròxim conseller d'Educació del PP. En ambients docents, en els quals Bosch té prestigi reconegut, es confia que posarà seny abans de fer segons quines reformes.

Jorge Campos s'acomiada
Jorge Campos ens va enviar ahir un e-mail des del seu correu personal en què anunciava que "he decidit finalitzar la meva etapa com a director de l'oficina municipal Calvià pel Clima per iniciar-ne una de nova". Campos, president del Círculo Balear i home de la màxima confiança de l'exbatle Carlos Delgado, envia també una relació de les tasques que ha duit a terme en els darrers quatre anys.

Conselleria de Turisme
Dins el PP es dóna per segur que la Vicepresidència econòmica que posa en marxa José Ramón Bauzá no inclourà la Conselleria de Turisme, que, tot i representar el gruix del Producte Interior Brut balear, tindrà conseller propi. El nom del designat és, de moment, un misteri.

Respostes de Bauzá
Diputats socialistes criticaren ahir que José Ramón Bauzá hagués contestat en el ple a tots els grups polítics a la vegada en lloc d'haver-los donat resposta un per un, la qual cosa "hauria estat una deferència". Consideraren que "això suposa un cert menyspreu a l'oposició. Abans no passava".

El futur d'Antoni Torres
Antoni Torres, el fins ara cap de gabinet del president Antich, tornarà a la seva antiga plaça de professor de l'escola de Policia. Està molt satisfet de la tasca desenvolupada aquests quatre anys, però també admet que ha estat una feina esgotadora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.