muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

Inútil esforç d'enteniment

És curiosa l'eficàcia del missatge neoliberal que els polítics, en general, gestionen pitjor que els empresaris i els d'esquerres, en particular, no en saben. Ha arrelat entre la ciutadania i ningú no sembla voler acanar amb xifres els enunciats del dogma. Primer de tot, sembla propi d'éssers unineuronals no comprendre que no és la cobdícia desmesurada d'alguns empresaris la que ens ha duit a la crisi mundial. Però, posats a engrandir l'escala i a voler establir diferències entre l'eficàcia dels polítics de diferent signe, és al·lucinant que, en la comparació entre les gestions dels períodes 2003/07 i 2007/11, encara n'hi hagi que considerin pitjors els responsables d'aquest darrer. Mirem la Funerària de Palma, per exemple.

No només hi hem descobert que abans feien turisme de luxe a compte de l'empresa i que els baguls multiplicaven miraculosament el preu; també que, mentre el dispendi n'era l'alegre norma, l'empresa acumulava pèrdues i aplicava la competència deslleial. Gràcies a la gestió de l'esquerra -que no en sap- l'empresa que rebrà Isern està sanejada. Però és inútil explicar-ho als afectats pel dogma de la fe neocon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

"...sembla propi d'éssers unineuronals no comprendre que [no] és la cobdícia desmesurada d'alguns empresaris la que ens ha duit a la crisi mundial." No sobra es no assenyalat entre corxets?

Valoració:1menosmas
Per Jaume de Palma, fa mes de 12 anys

Crec que on diu 'enteniment' hauria de dir 'entesa', qu són dos conceptes diferents.
Gràcies

Valoració:5menosmas
Per Eldit Alallaga, fa mes de 12 anys

Admirat Ferran,
¿Què té que veure la ben instal.lada corrupció del PP a l'anterior legislatura amb què els polítics en general són mal gestors o que el sector públic és menys eficient que el privat?. ¿Neoliberal o neoreal?.
Perdó.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente