algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

A Madrid faran un bon alè

A Madrid faran un bon alè en perdre de vista el senador nacionalista Pere Sampol i que Mallorca hi quedi una altre pic sense veu. Diuen que serà José María Rodríguez qui substituirà Sampol al Senat, en representació de la Cambra autonòmica. Als ministres del PSOE ja els anirà bé treure's la busca de l'ull que els suposava totes les intervencions de Pere Sampol al Senat, reivindicant justícia per a les Illes Balears. Encara que el nou senador sia del PP i no d'esquerres, ja saben que no hi anirà per compte seu reivindicant coses per a Balears, sinó que s'atendrà a les consignes del seu partit.

A Madrid s'estimen més un contricant del PP que un nacionalista, que l'únic que fa és reivindicar el que toca a la seva autonomia. Ja no parlaré de quan el PP entri a governar Espanya, d'aquí a un parell de mesos, llavors sí que prest ens oblidarem que hi ha un senador que representa les Illes Balears. No ho dic perquè tingui res en contra de Rodríguez, sinó per l'experiència que ha tingut la nostra comunitat dels senadors i diputats de les Balears. L'experiència és clara, el que defensen tots és el partit que representen, per sobre dels interessos dels ciutadans de les Illes. Està clar que es deuen pensar que defensar els seus partits és defensar també els ciutadans i que per això els continuen votant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 12 anys

Després de les darreres eleccions espanyoles, en Tomeu Martí ens va facilitar el nom dels diputats electes per la nostra circumscripció i ens va dir que no en sentíriem parlar.
Li he de donar la raó en un 99 %.

Valoració:2menosmas
Per MJ, fa mes de 12 anys

HO pos... (M'he menjat una hac, perdó)

Valoració:1menosmas
Per MJ, fa mes de 12 anys

Em resulta preocupant que un alacantí em representi en el Senat de Madrid.
Pel mateix preu trob que ens podria representar un balear o un pitiús (jo destrii. Els pitiüsos no eren foners) i en Rodríguez representar el Regne de València (O pos així perquè sé que no li agrada, li produeix mal de ventre)

Valoració:2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

Ja deia l'amo en Gabriel Cañellas que a Balears no passa res (encara que a Eivissa es cremi mitja illa) i es diputats i senadors no s'han de fer notar

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente