algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El PP fa història

El gran repte de Bauzá és reconquerir l'estabilitat econòmica. Tots els altres objectius s'hi han de supeditar

La victòria arrasadora del PP balear de José Ramón Bauzá demostra la cohesió d'aquest partit, que s'ha reestructurat i cohesionat, tot i l'enfilall d'escàndols de corrupció que ha suportat. Un partit fort és sinònim d'una societat civil també forta, gens senzilla de tombar ni de tòrcer per moltes escomeses que hagi d'afronar.
El poble balear té set de solucions. Està fart de patir la crisi econòmica. L'esquerra ha perdut les eleccions a causa del desastre Zapatero, que s'ha demostrat com una nul·litat a l'hora de gestionar l'interès general, al qual ha duit a les portes de la ruïna. Ho ha pagat molt car a les urnes, tant a l'Arxipèlag com a tota la Península.

Ara Bauzá té una dura tasca per endavant. Gaudeix d'un amplíssim suport parlamentari, com cap altre president havia tingut mai, per desenvolupar una política que només ha de tenir un objectiu essencial: superar la crisi econòmica, enfortir i rearmar moralment les debilitades empreses balears i, com a conseqüència, crear feina. Tots els altres objectius, prejudicis ideològics i interessos de partit han de quedar supeditats a reconquerir la bona marxa de l'economia. És aquí on Bauzá ha de demostrar si és capaç de fer història.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dissidents, fa mes de 12 anys

L'any 2014 amb aquests subjectes que ens governen (PP-PSOE) caurem a l'eurito o a la pesseta, i pagarem el deute imnpagable els de sempre i en euros. Recordau Argentina ?

Valoració:-5menosmas
Per Ligeia, fa mes de 12 anys

No tenc cap dubte que millorarà moltíssim l'economia... de les seves butxaques. I pel camí es faran victimes: les arques públiques, els espais naturals, la nostra llengua i la nostra dignitat.

Valoració:2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

Un partit fort és sinònim d'una societat civil també forta? Jo diria que aquesta victòria tan contundent de sa cada vegada més dreta és sinònim d'una societat civil ben desestructurada

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente