algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
24°

Mai no pens demanar perdó

Mai no pens demanar perdó per parlar en la meva llengua, com va fer la batlessa de Torrent en el transcurs de l'acte de proclamació de les candidatures dels batles del PP al País Valencià. Vaig quedar esgarrifada quan vaig veure el vídeo que es passeja pel Faceebook. És ben sucós. En primer lloc, hi surt el batle de Vila- real dient en valencià "deixeu-me un poquet que parli del meu poble. Deixeu-me un poquet que parli de Vila-real".

Immediatament se sent una veu que diu "en castellano". De seguida, el batle de Vila-real, Juan José Rubert, canvia de llengua: "Hablo en castellano, como queráis, perfecto". Fins aquí, trist, però molt més tristes foren les paraules de Maria José Català, alcaldessa de Torrent: "En primer lugar, pediros disculpas por si en algún momento me paso al valenciano, es mi lengua materna y tengo este defecto. Si lo hago me perdonáis". No fa falta afegir-hi res més. Des que vaig veure el vídeo, em repetesc que mai no pens demanar perdó per parlar el català, que és la meva llengua materna, i que per mi no és cap defecte, sinó un plus. Tant de bo que ningú no ho hagués de fer mai. Ja ho férem un temps, però n'hi ha que no se'n recorden. Mai pens demanar perdó i esper que els meus fills i els meus néts tampoc no ho facin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys

És curiós que es llinatge Català siga bastant comú a terres valencianes

Valoració:0menosmas
Per MJ, fa mes de 11 anys

Heus ací el vídeo. Increïble !!! Senzillament vergonyós, per ambdues parts.

http://www.youtube.com/watch?v=fO9omI-60So&feature=related

Valoració:3menosmas
Per Bernat, fa mes de 11 anys

Jo tampoc ho demanaré mai perdó.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente