nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

Promeses electorals

Avui no volia parlar d'eleccions, perquè tothom en parla i perquè crec que la gent està molt cansada de política. Però l'actualitat comanda i ara l'actualitat són les eleccions i les propostes electorals, unes propostes electorals que cada vegada em pareixen més surrealistes.

Per començar, sentim partits polítics, que han governat un poble més de 10 anys, prometre que faran coses que fins ara no han fet: mantenir el poble net, el dia a dia, congelar impostos, més seguretat, més reciclatge i així un llarg etcètera de promeses que no hi ha qui se les cregui, i menys en temps de crisi, quan els pressupostos seran els que regiran les properes polítiques municipals, governi el partit que governi.

A més, per què no han fet totes aquestes coses tan necessàries aquests anys que han governat? Ho veurem prest, és segur. Els nous governs hauran de retallar i molt. Totes les promeses electorals quedaran oblidades dins el mateix sac que hi quedaren els programes que ara reparteixen. Aquesta crisi, no l'atura ningú, està molt verda encara, i els ajuntaments no poden fer miracles.

Crec que els polítics haurien de ser més realistes i explicar al poble la veritat. És clar, això no interessa, no dóna vots. Perdonau que sia tan pessimista, però la realitat s'imposa. Tal volta m'equivoqui i d'aquí a quatre anys tot sia una meravella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.