algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

Abans, raó. Ara, molta barra

Una de les mesures més inútils de Zapatero va ser repartir 400 euros a tots els contribuents, amb independència dels seus ingressos. Venuda com un estímul per posar més doblers en circulació i incrementar el consum intern (junt amb la construcció, l'altra pota de l'economia insostenible que teníem i tenim), no només no serví per allò que es preveia sinó que, a més, aconseguí un estrany consens sobre la seva electoralista inutilitat.

El PP va ser part d'aquesta assenyada crítica i ara, que vivim enmig de la crisi, també surten en campanya electoral a exposar els mateixos arguments que criticaren a Zapatero: rebaixar imposts a tothom generarà més circulant i estimularà el consum. Si un era un tafur electoralista, els altres afegeixen a aquest qualificatiu el d'animal que travela amb la mateixa pedra. No s'ho paga entrar en les xifres raonables que aporta Manera per criticar la proposta del PP; basta recordar que els conservadors criticaren els 400 euros per injusts, perquè afectaven tothom amb independència dels recursos, i inútils, perquè res no estimularien. Abans tenien raó; i ara, molta barra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

Es volen rebaixar impostos però impostos directes, que són es que afecten més es rics i no toquen o fins i tot pugen es indirectes, que són es qui afecten més es pobres i només aconsegueixen que es rics gastin més i a costa des pobres

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente