cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

No vagi per dit

Dos mil immobles sense vendre
Experts bancaris de les Balears calculen que pels efectes de la crisi encara estan sense vendre uns dos mil immobles. Com se sap, les entitats creditícies ofereixen avantages per anar reduint aquest estoc. Tot i així, hi ha un relatiu optimisme amb vista al 2011. Els experts consideren que serà un any "millor" que l'anterior i que ja es começarà a a veure la sortida del túnel. Ahir, el delegat de la Caixa, Joan Ramon Fuertes, manifestà que "l'any passat pujàrem el Tourmalet. Enguany, ens trobam als llacs de Covadonga".

UM, més i més espera
Dins UM continuen esperant quines seran les decisions judicials sobre la seva vicepresidenta, Cati Julve, al voltant de l'operació Claveguera. No es prendrà cap decisió fins que no sàpiguen què passarà. Recorden, en privat, que segons el codi ètic una simple imputació no és motiu suficient perquè un polític hagi de ser exclòs de les llistes electorals. En tot cas, ja s'afirma que "Josep Melià té un bon problema".

Cartell a Marratxí
Un cartell santantonier ha despertat molta expectació. Segons l'anunci, els organitzadors d'un dels esdeveniments són els Independents de Marratxí, mentre que el patrocinador és l'Ajuntament. Pel terme municipal no es comprèn com la institució patrocina la iniciativa d'un partit.

"Després de les elecions, autoritat"
Dins l'esquerra es comenta que, després dels pròxims comicis autonòmics "i guanyi qui guanyi", s'haurà de fer una política "molt austera, molt més que l'actual". En privat, els dirigents polítics es mostren altament pessimistes, perquè veuen que l'activitat econòmica no remunta i que l'erari públic és buit. Naturalment, de cara al públic no són tan pessimistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.